A kormánynak esze ágában sincs nem teljesíteni a saját maga által tett vállalásokat – mondta Navracsics Tibor uniós forrásokért felelős miniszter az Európai Bizottság vasárnapi döntésével kapcsolatban.

Navracsics elárulta! Ezt gondolja az Európai Bizottság döntéséről

Fotó: MTI/Lakatos Péter

A miniszter a vasárnap délutáni sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy lezárultak a tárgyalások az Európai Bizottsággal, a szervezet elfogadta a magyar kormány antikorrupciós vállalásait, új szempont, új elvárás a részükről már nem merülhet fel. A Bizottságnak már csak azzal kapcsolatban vannak kételyei, hogy a vállalásokat meg is valósítja-e a magyar kabinet, de teljesen biztos, hogy ezeket meg fogja valósítani – mondta.

A magyar kormány nem akarja, hogy olyan helyzet álljon elő, mint ami Lengyelország és az Európai Bizottság között kialakult a források megvonásával kapcsolatban, ezért a jövőben folyamatosan egyeztetni fognak a Bizottsággal.

További részletek a Telex cikkében

Forrás: Telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Így legalább nem hazudsz :
A kormánynak esze ágában sincs teljesíteni a saját maga által tett vállalásokat.
Főnököd nem hallottad azt mondta , hogy az EU úgy is csak egy vicc.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Így legalább nem hazudsz :
A kormánynak esze ágában sincs teljesíteni a saját maga által tett vállalásokat.
Főnököd nem hallottad azt mondta , hogy az EU úgy is csak egy vicc.
Eladott Ország
A korrupcióellenes hatóság vezetésére jó eséllyel Farkas Flórián pályázik. Belülről ismeri a rendszert, hiszen hidat is épített már, híd a p*csába projekt néven. Polt fogja azt is vezetni Vargajucussal karöltve, esetleg Völner is?! Ha egy hordó trágyalébe öntesz egy kanál bort trágyalé lesz. Ha egy hordó borba öntesz egy kanál trágyalét akkor is trágyalé lesz. ( Murphy egyik törvénye) Kivéve, ha valaki képes az egészet borrá változtatni ( Máté evangéliuma) A pozitív döntésért a dekázós most csajokra vagy kanikra koncentrál? Mert ot van már ő is nem csak az „emberarcú.” Az EU egyetlen érdemi válasza az EU ügyészség lehetett volna. Nem merik meglépni nehogy elessenek az itt lévő európai cégek a támogatásoktól. A maradékot meg úgy lopja el az Orbán maffia 2/3-a , ahogy azt akarja.
csak úgy....
a símulékony navracsicskáktól ments meg uram minket...,ezek pénzért a mamát is
justhpeter
Vegy megint valami turpisságon törik a fejüket, vagy érzik a vesztüket. Az nyilvánvalóan nem jöhet szóba, hogy mejött az eszük. Mert hát ami nincs, az nem is jöhet meg.
Béla333
Hazudnak a maffiózók, nem tudnak mást, ez a lényükből fakad!
Eladott Ország
"A hétfőn bejelentett korrupcióellenes hatóság Gulyás szerint lényegében egy „közbeszerzési ellenőrzési hatóság.” "A korrupcióellenes hatóság a közbeszerzéseket fogja ellenőrizni" - Tóni, ezt ellophatom? - Persze Juditka, csak ne felejtsd el a 30 százalékot a megszokott off shore számlára utalni. Brüsszel megállítása céljából létrehozott Tyúklopás Elleni Hatóság vezetőjének elsó sajtótájékoztatója.
uploads.disquscdn.com/images/567f55a1704bc761b288b5f5ff122d5fc39cc42b3b77691e2d7efa82bdf37507.jpg?w=800&h=520
Segítek! bla-bla-bla és bla-bla-bla és megint csak bla-bla-bla! egyébként a kormány "mindenkit megvéd"! Még saját magától is.
uploads.disquscdn.com/images/c676eeff502bd8a6528c291f53a41d29ec45ed5755255cf50346d083bcd76a05.gif?w=800&h=480
balos
A fideSS megígérte,hogy folytatják!A lopást és a gyilkolást!Annyira nem hülyék,hogy abba hagyják,mert az nem a nemzethy oldal vagyonát gyarapítsa!
teuton
@Maccska: Na figyelj te herelt kandur!
Nehany hete arrol volt szo, hogy a kormany 1 millimetert sem lep vissza, semmit nem teljesit a követelesekböl...
Nehany napja Navra csicska azt mondta, a targyalasok eredmenyekent mar 96%ban megegyeztek a Bizottsaggal.
Tegnap azt mondta ez a csicska, hogy MO (am kormany!) a Bizottsag MINDEN követeleset teljesiteni fogja hataridöre es november vegere törvenyt hoz rola! Különösen egy FÜGGETLEN bizottsagot hoz letre a korrupcio es unios penzek eleosztasa felügyeletere.
Na akkor ezt ertelmezdd nekem!!!
Edebácsi
Pártunk és Kormányunk messzeföldön híres arról, hogy mindenkinek betart!
Jozefina
Navrának is meg kellene hallgatnia és mindenkinek ajánlom, hogy minden előítélet nélköl szimpátiától függetlenül ezt tegye!
nyugatifeny.hu/2022/09/18/vastaps-lelkesedes-dobrev-klara-bejelentette-magyarorszag-elso-arnyekkormanyat-video
Toller Béla
Navracsics egészen egyszerűen hazudik ! A kormánynak esze ágában sincs érdemben teljesíteni az EU követeléseit. De azt gondolja, annyira únják már ezt a mayagr tetűfészket, hogy tovább lapoznak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.