Novák Katalin férjével utazott II. Erzsébet hétfői temetésére Nagy-Britanniába.

A köztársasági elnök már vasárnap reggel elindult Londonba.

Őrület! Novák Katalin a köznéppel utazott II. Erzsébet temetésére, ezt viselte – fotóŐrület! Novák Katalin a köznéppel utazott II. Erzsébet temetésére, ezt viselte – fotó

Őrület! Novák Katalin a köznéppel utazott II. Erzsébet temetésére, ezt viselte – fotó

Fotók: Facebook

Novák a Facebook oldalán tudatta: férjével megy a temetésre,

„hogy a magyarok nevében lerójam tiszteletemet II. Erzsébet ravatalánál és a világ vezetőivel együtt részt vegyek a holnapi temetésen. Bár személyesen nem volt alkalmunk találkozni, távolról tiszteltem a nemzete szolgálatárt, tartásáért, bölcsességéért. Isten nyugosztalja a Királynőt!”

– írta.

A poszthoz Novák több fotót is mellékelt, kettőn pedig látszik, hogy ezúttal nem a Honvédség gépével, hanem a British Airways egyik repülőjével ment Londonba. Novák és férje valószínűleg a 7:25-kor induló járatot választotta, ez pedig azért is meglepő, mert korábban előszeretettel repült a Honvédség gépével, akár a brazil elnökhöz, akár a pápához.

Forrás: hvg.hu, Facebook

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi lesz a következő parasztvakitó intézkedés? Személyvonat, II. osztály?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Németh István: tegnap, 17:47 ☻ Ha érdekel a véleményed, onnan fogod majd észrevenni, hogy megkérdezem.
i.pinimg.com/originals/a4/26/94/a4269414128bba688650bd709dadec38.jpg
Kedvenc idézetem: Mindig az osztja az észt, ...
i.pinimg.com/originals/d9/df/e6/d9dfe6347c8b6360b28c815418def692.jpg
balos
@szópó-ómió: A katoli-kritikus vallás meg milliárd embert gyilkolt meg a fennállása óta és akkora vagyont lopott el,hogy a fideSS legfeljebb az ezredét tudta ilyen rövid idő alatt megtenni!Persze nektek nemzethy muszka felszó-póknak minden lóvé kevés!A gazdáitok fattyai vagytok,csak az első éjszaka jóga hiányzik az igazolványotok családi rovatából!
Németh István
@namihami: @Eladott Ország: @balos: Képzeljétek el, hogy a tetves, aljas apró tóni unoka ment volna a gyurcsánnyal a temetésre > biztos le is hányták volna őket! DE ez nektek mag a dicsőség lenne, hogy minő megtiszteltetésben belsőséges fogadtatásban részesültek! Persze nem ám repülővel, meg kormánygéppel mentek volna, hanem a nép fingjának szárnyán!
Moslékok! > a pofátokon bőr nincs az tény, abszolút hányadékok vagytok, egyrészt az államelnökkel, az ország főméltóságával másrészt egy tisztességes anyával és képzeljétek el nővel nem gender-csomóval! Viszont Egy dologban lehetne igazatok! Nagyon nem jól fogalmaz a Főasszonyunk! >> az oroszok nem agresszorok és a háborút, ha ők indították is be FORMAI-LAG az az USA és nem kevésbé az Eu. vezetés ukránok oroszok elleni uszítására kövezkezett be >>pontosabban a több éve folyamatosan gyilkolt orosz állampolgárok ellehetetlenítése okán!
Tehát a háborús bűnös zelenszkij a biden-soros-ursula paktum okozta és folyamatosan ösztönzött háborút nem lehet leállítani, mert ezzel elismernék az aljas felelősségüket, inkább halomra gyilkoltatják a saját népüket és tegyük hozzá az orosz testvérnépet is akiknek csak és kizárólag a létüket köszönhetik! És most szopikáljátok le a gebe lenge szervét!
ómió
@Eladott Ország: Ki a bolsevista, te idióta!? Putyinra hazudnátok, aki éppen a "művelt Nyugatotokat" intette, hogy, ami nem megy, ne erőltessék, mert ők több, mint 70 évig próbálták hiába!? Éppen Biden efftársatok meg a "demokratái" a neobolsevizmus mai legfőbb letéteményesei és, mivel mi nem, épp ezért nem adott nekünk "fegyverkorszerűsítésre"! A legnagyobb szégyen az, hogy az idióta bolsi fajtátok még ezen se képes átlátni!
ómió
@balos: Ezt hazudozza a fekálbolsi fajtád, mi!? És? Sokban sikerült már a 100 millió legyilkoltatok létszámát ezzel csökkentenetek!? Amúgy, verőlegény efftársadat sikerült már újra leszopnod?
balos
@szópó-ómió: Ezzel a tevékenységeddel nem versenyzek,mert ahhoz újra kéne születnem,amit a jelen helyzetre való tekintettel kihagynám!Belőletek tömeggyilkosokból már elég sokat profitált a nemzethülye oldal!Megmaradok a magam hiténél,hogy leszarlak jó kis cseresznyemagossal!Ja és a családodnál reklamálj,ha netán szarosan csókolód az unokád is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.