Orbán Viktor újjáépítené a gazdaságpolitikát, azt szeretné például, hogy a bankok fele magyarországi központú legyen. Ma egy ilyen jelentős piaci szereplő van, az OTP. A Reformszövetség programját a pártelnök elutasítja, az MSZP szerint azért, mert nincs a Fidesznek programja.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
feltalálta a spanyol viaszt, de amikor a müködö országot szétlopták, szétzilálták, és a világ koncaként tálalták, akkor első volt a sorba, és a zsebét is elsőnek tartotta, és tartotta oda a családja zsebét is. aki elsősorbani politikusnak áll, annak kb ugy kéne viselkedni, mint a papoknak, - na nem a mostani papoknak - nincs család,nincs barát, csak egy ország van. ehelyett sógór koma, jóbarát, és elsősorban a család apuka anyuka, ezt látja mindenki. aki igy gondolkodik ne vállaljon ilyen tisztet. egyébként biztos, hogy több otp részvénye van,mint nekünk összesen az oldalon.
antonka
vagy az is lehet, hogy a dugi pénzből most akar bankot alapitani. ezt az előbb kihagytam.
furfang
Mint a legtöbbször most is igaza van. Ez az ország úgy tönkrement gazdaságilag, politikailag is, hogy más megoldás nincs, nem toldozni foldozni kell, hanem újat csinálni. Úgy ahogy egy cégnél is, ha már minden összekuszálódott, induló leltárt, mink van, milyen kapcsolati rendszerünk, és ebből mit tudunk kihozni, aztán szerény alapokról, de beindítani az egészet újra. Ma az egyedül alkalmas ember az ország vezetésére nincs mese, nagyon értelmes.
vukkocska
Furfang úr: ez manapság úgy megy, hogy alapítunk egy céget, kivesszük belőle amit lehet, nem fizetünk adót, áfát, semmit, aztán eltűnünk. Aztán alapítunk egy másikat, és ugyan ezt tesszük vele. Na, ezért néz így ki ez az ország. Mert nagyon sokan zsebbe dolgoznak. Cca 1 millió ember adózik és tart el belőle több milliót. OV elképzelése csupán egy fikció. Blöff. Valami normálissal is előjöhetne, nem gáncsoskodni kell, és osztani az észt. Mindenkinek. Európának, a világnak.
karosultak
Az OTP tulajdonosi szerkezete:
- hazai (magán)tulajdon 14.1 százalék
- Külföldi tulajdon 85.9 százalék

A hazai tulajdonból állami tulajdon 0 százalék,
a vezetők és alkalmazottak tulajdonában 3.1 százalék,
egyéb hazai befektetők tulajdonában 4.2 százalék,
a bank által felvásárolt saját részvény 6.5 százalék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.