Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemzeti konzultációt indít a Fidesz az Oroszország elleni EU-s szankciókról. A hírre az ellenzék is reagált, a miniszterelnök pedig közösségi oldalán "dühöngött", ismét Brüsszelt ekézte és kelt ki az Oroszországot sújtó szankciók ellen. 

Orbán Viktor kidühöngte magát, most fotókat posztolt
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt felszólal az Országgyűlés őszi ülésszakának nyitónapján, 2022. szeptember 26-án. MTI/Máthé Zoltán

Brüsszel a szankciókról nem kérdezte meg az embereket, de velük fizetteti meg az árát. Ezért indítunk nemzeti konzultációt

- fogalmazott közösségi oldalán Orbán Viktor.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt elmondta:

A magyar kormány Európában elsőként megkérdezi az embereket az Oroszországgal szembeni szankciókról

A kormányfő rámutatott:

az unió gyakran az európai értékek megsértésével vádolja Magyarországot, miközben a legfőbb európai érték a demokrácia. A szankciókat azonban nem demokratikusan fogadták el, hanem brüsszeli bürokraták és az európai elitek döntöttek róluk.

Orbán Viktor hangsúlyozta

Annak ellenére nem kérdezték meg az embereket, hogy azok árát az európai polgárok fizetik meg.

Hozzátéve:

a kabinet egy nemzeti konzultáció keretében vár választ arra az emberektől, egyetértenek-e a szankciókkal és támogatnak-e újabbakat.

Orbán Viktor a szankciókról úgy fogalmazott: "ha ez így megy tovább, egész Európa belegebed". Az európai emberek szegényebbek lettek miattuk, míg Oroszország nem esett térdre, a háború vége még nem látható.

Forrás: Facebook

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hé Viktor !!! Megint bolondot csináltál magadból. Te sem érdeztél meg bennünket a szankciókról mielőtt megszavaztad őket.
Van egy javaslatom, ne nézz bennünket bolondnak, ha bolondabb vagy nálunk. Márpdig orbitális ökör vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@117: Üdvözöllek, Buta matyar paraszt effárs! Örülök, hogy bemutatkoztál! Én ómió vagyok!
amortizáltok
de a lépcsőjükre letérdeltette a juditkáját meg a nagyrasicsot hogy sikálják el az ő szaros dolgait mert néki KÉNE a pénz hát ennek a triumvirátusnak már egy FILLÉRT SEM !!! kopjon fel az áluk a nép meg elrendezi a jóvilágukból a kiforgatásukat amit őkelméék 13 éve tettek vele. a kölcsönkenyér vissza jár.mi is vitya rád és nem kicsit Nagyon mert ledegradáltad az országut pedig éllovasokként indultunk " te tetted ezt király V Lászlóból "neked.
csagyi
Ide citálta kínjában a kubai rakéta válságot egy észkombájn..Igen az úgy történt,hogy a SZU az amerikai partoktól 60 km-re nukleáris rakétákat kezdett telepíteni kubában. (!!!) Először Hruscsov mindent tagadott de az USA felderítése aprólékos fotókat mutatott be.Akkor nukleáris háború küszöbén állt a világ.Szerencsére akkor (1962-ben) J.F.Kennedy határozott fellépésére a SZU visszakozott.Ettől kezdve az USA tudatosan fejlesztette a fegyverzetét,mára fejlettebb technikával rendelkezik e téren is. Most az a helyzet,hogy az oroszok megtámadtak egy ma már független nemzetet és ismét az atomháborúval fenyegetőznek. Ez a sikk ha valakinek hatalom mániája van? Erre egyesek tapsikolnak. Rémisztő agyhalottakkal vagyunk egy légtérben.
Istenakinincsen
@Shikari: Az már nyilvános hogy tökhülye vagy de most már legalább látom honnan tájékozódsz! Amit ott látsz és hallasz azt iderakod mintha a te saját fejedből jött volna. Szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.