Bejelentette Orbán Viktor, hogy nemzeti konzultációt indítanak, így akarják jobb belátásra téríteni az EU-t.

Drámai videót posztolt Orbán: Agresszornak nevezte Putyint, majd nagy bejelentetést tett, ez önt is érinteni fogja

A drámai zenével együtt a videó végre pontot tesz arra, hogy milyen nagy bejelentésre készült a kormány. Korbábban beszámoltunk arról, hogy Orbán Viktor azt sejteti, hogy hamarosan bejelent valamit.

Akkor egyelőre csak találgatunk, hogy mi lehet a téma: a hétfőn belengetett újabb családtámogatások? Az újabb nemzeti konzultáció? Netán ismét legyőztük Brüsszelt? 

Most szerdán a kormányülés után kiderült, hogy szerinte az energiaszankciókat ránk erőltették, és az árak az egekben vannak. Orbán szerint ez azonban kevésbé fájt az agresszornak mint nekünk európaiaknak. Ma a kormány elfogadta a kezdeményezést és nemzeti konzultációt indítanak.

Videójában mindenkit arra kér, hogy mondja el véleményét.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
" ..így akarják jobb belátásra téríteni az EU-t."

most sírjak, vagy nevessek ezen az elmebeteg bélférgen???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Maccska: Faszfej analfabeta! Keress egy 8evest, az majd felolvassa neked es ertelmezi ami a cikkben van!
Alacsonyabb a magyar tarolok töltöttsge, mint barhol Nyugaton es a beenne levö gaz csak a biztonsagi keszletig allami tulajdon!
24.hu/fn/gazdasag/2022/09/24/tavalyhoz-kepest-joval-kevesebb-gaz-van-a-hazai-tarolokban-de-kell-e-aggodnunk-emiatt/
telegdilaci
@sgl:Szégyen hogy ilyen folyamatosan hazudozó kormányfője van Magyarországnak,aki mindig másokat hibáztat saját tehetetlenségéért! egyszer az életben vállalna valamiért felelősséget,anélkül hogy ne másokat hibáztatna,lehet hogy azokat a Szektatagokat a hazugságaival a saját felelősségének másra háritásával meg tudja győzni,de nem mindenki Idióta az Országban,hogy mindent el higgyen!
bence
Addig nem volt gondod az EU - val amíg zsebre tetted a tőlük kapott milliárdokat ! Most , hogy rájöttek nem másra mint magadra , a családodra és a haverok gazdagodására költötted , nem utalnak többé ! Most kiakadtál ! Az ellenzéket rágalmaztad mindazzal amit most magad követsz el a nép ellen ! Szankciókat emlegetsz mindezt Brüsszel nyakába akarod varrni , holott te voltál az , aki ezeket a szankciókat egytől egyig megszavaztad ! Ha nem rettegnél ennyire Putyintól hanem az ország érdekeit néznéd , akkor most nem itt tartanánk ! Nem vagy más mint kerékkötője hazánknak , amelyben a nép már 12 éve jólétben , biztonságban élhetne ha nem te lennél az ország egyszemélyes vezetője !
drrotf
Ha tényleg kijelentette hogy Putyin egy agresszor, ami ugye azt jelenti, hogy jogellenesen támadta meg Ukrajnát, akkor azt kérdezem Orbán Viktortól, hogy miért nem ír ki konzultációt abban a kérdésben, hogy "Egyetért-e Ön azzal hogy Putyin és Oroszország azonnal hagyja abba a háborút, és Ukrajnából vonuljon ki?"Második kérdés pedig az lenne, hogy "Egyetért-e Ön azzal, hogy ma Európában a vitás kérdéseket az államok csak békés úton rendezhetik egymás között?" Harmadik kérdés:"Egyetért-e Ön azzal, hogy az orosz-ukrán háborúval okozott kárt Oroszország és személyes Putyin is fizesse meg az európai államoknak euróban vagy energiában /olaj és gáz/?Ezek a kérdések pozitív válasz esetén szintén erősíthetnék Orbán Viktor fellépéseit egy vitában és ezekről sem kérdezte meg még senki az európaiakat hogy mi a véleményük, és itt is mi magyarok lennénk az elsők akik véleményt mondhatnánk a bennünket is érintő kérdésekben!
csipetke
Ami végtelenül felháborító, hogy ennek az inzultációnak ugyanúgy lehet tudni a végeredményét, mint az ukrán elcsatolt megyékben a népszavazásét. Meg van az írva már előre. Ugyanakkor a tanárok elfogynak,és mégse rendezi a bérüket orbán, pedig az az ostoba színjáték,az újabb konzultáció milliárdokba kerül,de inkább ilyesmire szarják el a pénzünket,mint a fontos,sürgető dolgokra. Most 5 mélygarázst építenek a vár alá,a tetejére szőlőskertet,nemtomhány milliárdért, és Horthy szobrot Szegedre,milliókért, felháborító, hogy orbánnak minden fontosabb,mint az oktatás, vagy az egészségügy. És csodálkoznak,hogy kevés gyerek születik? Ebbe a pusztulatba ki akar gyereket? Se normális oktatás,se egészségügy..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.