Bejelentette Orbán Viktor, hogy nemzeti konzultációt indítanak, így akarják jobb belátásra téríteni az EU-t.

Drámai videót posztolt Orbán: Agresszornak nevezte Putyint, majd nagy bejelentetést tett, ez önt is érinteni fogja

A drámai zenével együtt a videó végre pontot tesz arra, hogy milyen nagy bejelentésre készült a kormány. Korbábban beszámoltunk arról, hogy Orbán Viktor azt sejteti, hogy hamarosan bejelent valamit.

Akkor egyelőre csak találgatunk, hogy mi lehet a téma: a hétfőn belengetett újabb családtámogatások? Az újabb nemzeti konzultáció? Netán ismét legyőztük Brüsszelt? 

Most szerdán a kormányülés után kiderült, hogy szerinte az energiaszankciókat ránk erőltették, és az árak az egekben vannak. Orbán szerint ez azonban kevésbé fájt az agresszornak mint nekünk európaiaknak. Ma a kormány elfogadta a kezdeményezést és nemzeti konzultációt indítanak.

Videójában mindenkit arra kér, hogy mondja el véleményét.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
A TENYEK:
- Az energiaarak nem a szankciok bevezetese ota emelkedtek, hanem mar 2021ben, joval a haboru meginditasa es a szankciok bevezetese ELÖTT!
- O1G meg sem emlitette Putyint -mint eddig soha!- mint agresszort. csak altalanossagban beszelt agressziorol!
- Eddig mind a 6 szankcios csomagot megszavazta MO, mas hatarozatokat viszont vetozott. Hol itt akkor a "raeröltetes"???
- A nemzeti inzultacio semmit nem fog megvaltoztatni, sem Europaban sem MOon, csak ismet nehany milliardot tol al közpenzböl "legalisan" maganzsebekbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Maccska: Faszfej analfabeta! Keress egy 8evest, az majd felolvassa neked es ertelmezi ami a cikkben van!
Alacsonyabb a magyar tarolok töltöttsge, mint barhol Nyugaton es a beenne levö gaz csak a biztonsagi keszletig allami tulajdon!
24.hu/fn/gazdasag/2022/09/24/tavalyhoz-kepest-joval-kevesebb-gaz-van-a-hazai-tarolokban-de-kell-e-aggodnunk-emiatt/
telegdilaci
@sgl:Szégyen hogy ilyen folyamatosan hazudozó kormányfője van Magyarországnak,aki mindig másokat hibáztat saját tehetetlenségéért! egyszer az életben vállalna valamiért felelősséget,anélkül hogy ne másokat hibáztatna,lehet hogy azokat a Szektatagokat a hazugságaival a saját felelősségének másra háritásával meg tudja győzni,de nem mindenki Idióta az Országban,hogy mindent el higgyen!
bence
Addig nem volt gondod az EU - val amíg zsebre tetted a tőlük kapott milliárdokat ! Most , hogy rájöttek nem másra mint magadra , a családodra és a haverok gazdagodására költötted , nem utalnak többé ! Most kiakadtál ! Az ellenzéket rágalmaztad mindazzal amit most magad követsz el a nép ellen ! Szankciókat emlegetsz mindezt Brüsszel nyakába akarod varrni , holott te voltál az , aki ezeket a szankciókat egytől egyig megszavaztad ! Ha nem rettegnél ennyire Putyintól hanem az ország érdekeit néznéd , akkor most nem itt tartanánk ! Nem vagy más mint kerékkötője hazánknak , amelyben a nép már 12 éve jólétben , biztonságban élhetne ha nem te lennél az ország egyszemélyes vezetője !
drrotf
Ha tényleg kijelentette hogy Putyin egy agresszor, ami ugye azt jelenti, hogy jogellenesen támadta meg Ukrajnát, akkor azt kérdezem Orbán Viktortól, hogy miért nem ír ki konzultációt abban a kérdésben, hogy "Egyetért-e Ön azzal hogy Putyin és Oroszország azonnal hagyja abba a háborút, és Ukrajnából vonuljon ki?"Második kérdés pedig az lenne, hogy "Egyetért-e Ön azzal, hogy ma Európában a vitás kérdéseket az államok csak békés úton rendezhetik egymás között?" Harmadik kérdés:"Egyetért-e Ön azzal, hogy az orosz-ukrán háborúval okozott kárt Oroszország és személyes Putyin is fizesse meg az európai államoknak euróban vagy energiában /olaj és gáz/?Ezek a kérdések pozitív válasz esetén szintén erősíthetnék Orbán Viktor fellépéseit egy vitában és ezekről sem kérdezte meg még senki az európaiakat hogy mi a véleményük, és itt is mi magyarok lennénk az elsők akik véleményt mondhatnánk a bennünket is érintő kérdésekben!
csipetke
Ami végtelenül felháborító, hogy ennek az inzultációnak ugyanúgy lehet tudni a végeredményét, mint az ukrán elcsatolt megyékben a népszavazásét. Meg van az írva már előre. Ugyanakkor a tanárok elfogynak,és mégse rendezi a bérüket orbán, pedig az az ostoba színjáték,az újabb konzultáció milliárdokba kerül,de inkább ilyesmire szarják el a pénzünket,mint a fontos,sürgető dolgokra. Most 5 mélygarázst építenek a vár alá,a tetejére szőlőskertet,nemtomhány milliárdért, és Horthy szobrot Szegedre,milliókért, felháborító, hogy orbánnak minden fontosabb,mint az oktatás, vagy az egészségügy. És csodálkoznak,hogy kevés gyerek születik? Ebbe a pusztulatba ki akar gyereket? Se normális oktatás,se egészségügy..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.