Nemhogy megúszta az előzetes letartóztatást, de politikusi karrierje után már ügyvédként praktizál a súlyos korrupciós ügyben érintett Völner Pál – írta a Blikk, amelynek újságírója az ügyvédi irodájánál futott össze a volt igazságügyi államtitkárral.

Az egykori politikus annyira megijedhetett az interjút kérő újságírótól, hogy rácsapta az ajtót és bezárkózott az irodájába.

Hiába a hivatali vesztegetéses balhé, Völner továbbra is praktizál

Fotó: MTI/Soós Lajos

Völner Pálnak a Magyar Ügyvédi Kamara nyilvántartása szerint „aktív” a státusza. A profiljából kiderül, hogy Völner saját ügyvédi irodájában dolgozik, a szakterülete pedig a munkajog és a társasági jog. Az irodája Nyergesújfalu főutcáján, a városházától néhány házra található.

Mint ismert, Völnert azzal gyanúsítja az ügyészség, hogy összesen 83 millió forintnyi kenőpénzt vett át Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökétől, Schadl Györgytől, emiatt tavaly év végén lemondásra kényszerült az államtitkári posztjáról.

Forrás: Blikk.hu, 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
kizárt , hogy van fizetős ügyfele.. A kizsarolt, lopott pénzből él, most mossa fehérre...
CsipkeRózsa
Praktizál, hiszen szabadlábon se lehetne.
ómió
@Eladott Ország: Megártott neked is a hataloméhség, bolsiék fajkreténje!? Mint a többi tetvesbolsi "felebarátodnak"? A veletek született lopással se tudod mérsékelni? Szar ügy lehet! A bűnözőt meg nem kell keresgélned, másokra hazudnod: elég, ha a tetvesbolsi gyülekezetedre nézel - az mind az! Most legújabban éppen Mutyigeri efftársad USA-beli 'kiküldöttje" korrumpált magának ott egy potom 2 millió dolláros kis "vityillót", hazaáruló tevékenysége elismeréseként! Szarfaszú efftárs, mindezt a Fideszre hazudva legalább kitüntettétek őt már!?
ómió
@Aki Én: Már magadat se ismered meg ott az elmeosztály tükre előtt, bolsiék fajkreténje!? Sürgesd az agydonorodat! Számodra egy kutyaagy is nagy előrelépés lehetne már!
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:44 ☻ Az EU a román bűnöző cigányod és politikai prostituált bandája miatt tartja vissza a pénzügyi támogatást! Mindenkivel már rég meg tudtak állapodi, csak a dagadt Karmelita szarzsákkal nem, hülyegyerek!
’89 óta a 800 ezer párttag és többezer besúgó nem tünt el, csak nagy részük belépett a fideszbe. Lásd: Orbán, Kövér, Áder , Rogán és bandájuk... is... Orbán és mocskos népe a NER.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305117262_187428287087891_8483165198897144341_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ei5pUgR0yRsAX9kmNxR&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_8vriW5rsl5kWHL3tKmFFGwyQc6JF9nj5vVlwJFRE3gQ&oe=634307C9
ómió
@Eladott Ország: Az EU, bolsiék elmebetege, azért tartja vissza Magyarország pénzét, mert olyan zsebtolvaj bolsevik tetvek vezetik, amilyen a hazai fajtád Is! És ne hazudozz nekem itt: a lengyelekkel már hónapokkal ezelőtt "megállapodtak", de ők se kaphattak semmit azóta se, mert nem tetvesbolsi a kormányuk, ahogy a miénk se! A 800 000 párttagotokat meg besúgótokat viszont, a szétmutálódott (MSZP, DK, Együtt, Párbeszéd, LMP, ISZOMM,stb.) tetübandátok keretein belül keresd, ne másokra hazudd, még, ha úgy efftársi is! Ezek azok, akiknél lételemük alapfeltétele a nyalható segg: valaha a moszkvai volt, ma már a brüsszeli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.