Füttykoncert és pfujolás fogadta Orbán Viktort Prágában, ahol az uniós országok vezetői gyűltek össze megvitatni a kontinens legfontosabb kérdéseit – derül ki az Telex.hu cikkéből. 

Ciki! Videón, ahogy Orbánt durván kifütyülték

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió állam- és kormányfőinek informális találkozójára Prágában 2022. október 7-én. Fotó: MTI/Fischer Zoltán

A tüntetők „Nem a vétókra!” táblákkal és „Erős uniót!” rigmusokkal fogadták a résztvevőket, a magyar miniszterelnököt kevés lelkesedéssel. 

A prágai csúcson az unió vezetői elsősorban az energiaellátásról és az energiabiztonságról beszéltek. Csütörtökön a találkozón az uniós vezetőkön kívül több európai ország vezetője részt vett, közöttük Törökországból Erdoğan is. Egyedül Oroszországot és Belaruszt nem hívták meg.

A szóban forgó videót a Telex.hu videójában tekinthetik meg. 

Forrás: Telex.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@csagyi: Rendben. Igazad van Most már beszéljük meg ezek mit nem akarnak, és mi mit akarunk. Nekünk is el kell menni a falig!
Libbantölő
@gina: helló mocsokkurva! Mennyit szoptàl az éjszaka? Összejött két zsömlére te àllat! A rihe anyàd azt mondja utàl mint a szart mert mindig csak gyúrcsányképre élvezel, abból meg nem jön pénz! Hahaha te fasszopó.
bence
@Libbantölő: ! Hol szerezted ezt a kultúrát ? a disznóólban ?! Még ott is intelligensebb állatok élnek nálad !
ómió
Ott is összefútta a szél az efftársi szemetet?
Aki Én
@ómió: Mert aki a gazdádat kritizálja, az szemét, te szemét?
@Libbantölő: varosikurir.hu/orban-berlinben-hir-olvasata/
ómió
@Aki Én: Merthogy a Momentumos tetvesbolsi efftársaid "kihelyezett csapata kritizálta" ott is!? Hogy a magadfajta aljabolsik idehaza visszhangozhassák,hogy "már ott is..."? Ütősebb aljasság kéne, efftársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.