Berki Mazsi özvegyként úgy rendelkezett, hogy Krisztiánt Budapesten, a Farkasréti temetőben helyezzék végső nyugalomra. Most Berki anyja és apja közösen azt szeretnék, ha fiukat a szülővárosában, Tatabányán újratemetnék...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: ESCOBAR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
vazze ,ez már vicc kategória...ki a tökömet érdekli hol kaparják el, gondolom az olvasók többségét cseppet sem...szaros firkászok,..ez hír?...
nezelodo
@Horizont: Jó az "újraesküvőzni" kifejezésed! Egy NER társ, (lehet, hogy nincs ebben egyedül), ezt annyira komolyan vette, hogy háromszor újrázott, persze mindig új asszonnyal, és a régi püspöke által celebrált szertartással, ugyanabban a katolikus templomban. Aztán csodálkoznak az egyházakban, hogy fogynak a hívek, pedig ott ahol Orbán és a Kövér terjeszti a istenhívőként hitelesen a vallást, valami nagyon nem stimmel. Ráadásul a farizeus egyházi vezetők ehhez asszisztálnak is mert telik a persely.
Baker
@nezelodo: van ez így...

- plagizálás: smittelés
- buzulás: szájerozás
- pedofília: kaletázás
- asszonyverés: balogozás
- újresküvőzés: dajcsozás
vacsi
Az, hogy a felesége nem jár ki a temetőbe, semmit nem jelent. Én egyetlen családtagom sírjához sem mentem soha, nem érzem úgy, hogy ott vannak, a földben. Viszont mindenkitől vannak emlékeim, amiket gyakran nézegetek, mutogatom az unokáimnak, mesélek a már meghaltakról.
Ami az újratemetést illeti: Berki Krisztián - még életében - maga döntött úgy, hogy nem Tatabányán, hanem Budapesten kíván élni, ezért teljesen jogos, hogy a sírja is itt legyen. Ebben az özvegye, aki a döntésre jogosult volt, helyesen döntött. Ez független attól, hogy jár-e ki a sírjához, vagy nem. Az anyja, ha naponta nem is, de hétvégeken megtehetné, hogy kimegy hozzá a temetőbe, ha ez a szíve vágya. 100 km nem egy leküzdhetetlen távolság.
Baker
Anyika nézze meg a Coco c. animációs filmet!
Szépen bemutatják, hogy az hal meg igazán, akit elfelejtenek. Nem a síremlék és a hetente friss virág hatátozza meg az emlékezést! Sokkal fontosabb, hogy az eltávozottról beszéljünk, felemlegessük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.