Berki Krisztiánt májusban holtan találták IX. kerületi otthonában. A májusban indult büntetőeljárásnak továbbra is két gyanúsítottja van, és mindkét gyanúsított szabadlábon van – tudta meg a Telex a rendőrségtől és a Fővárosi Főügyészségtől.

Megdöbbentő fordulat Berki Krisztián ügyében
Fotó: TV2

Ugyan az idegenkezűséget kizárták, hivatalosan eddig még nem adtak hírt arról, hogy mi vezetett a halálához, például volt-e hozzá köze annak a kábítószergyanús anyagnak, amit az otthonában találtak.

A Telex azért kereste meg a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudják, 

beazonosították-e már azt a kábítószergyanús anyagot, amelyet Berki Krisztián halálakor találtak a nyomozók a Tinódi utcai lakásban, illetve, hogy az eset után elfogott férfi, Berki feltételezett dílere május vége óta még mindig bűnügyi felügyelet alatt áll-e, illetve hogy hány gyanúsított van az ügyben.

A rendőrség a lap megkeresésére azt választ adta, hogy az ügynek két gyanúsítottja van. 

Azt, hogy szabadságot korlátozó intézkedés jelenleg senkire sincs érvényben – ami azt jelenti, hogy szabadlábon vannak az érintettek -  a Fővárosi Főügyészségtől tudta meg a Telex.

Berki Krisztián halála után még májusban fogták el a 42 éves K. Istvánt, akinek a  lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és – vagyonbiztosítás keretében – két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

A feltételezett díler mellett kábítószer birtoklása miatt egy 48 éves férfit is őrizetbe vettek, ő az ügy másik gyanúsítottja.

Korábbi sajtóinformációk szerint kokain lehetett az a kábítószergyanús anyag, amit Berki lakásán találtak a kiérkező rendőrök, és a vecsési férfi adhatta el neki azt, de kérdéseinkre a rendőrség nem erősítette meg ezt – írja a Telex.

Forrás: Telex

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha ennyi kokot talaltak nala, akkor miert van szabadlabon? Tudtommal a kabszer birtoklas is buncselekmeny.
A dilerkedes sulyosbito korulmeny. Ha halalt okoz is vele, akkor meg akar 10 evet is kaphat.
Yoda69
Ha ennyi kokot talaltak nala, akkor miert van szabadlabon? Tudtommal a kabszer birtoklas is buncselekmeny.
A dilerkedes sulyosbito korulmeny. Ha halalt okoz is vele, akkor meg akar 10 evet is kaphat.
Dr. Proktor
Ki rendelte az anyagot? Ő vagy az asszony?
rokker33
@Yoda69: Szerintem Deutsch kokós Tamásnak ő adja a kábítószert és azért van még szabadlábon,különben már sitten rohadna. Én nem sajnálom a berkit hisz magának kereste a bajt! Most ott rohad a föld alatt ahonnan már nincs visszaút :)
bencemacska
@Dr. Proktor: Ismereteim szerint már nem éltek együtt, válófélben voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.