Könnyű testi sértés miatt hívott rá rendőrt Mazsi.

Pár nappal Berki Krisztián halála előtt dulakodás miatt ment ki hozzájuk a rendőrség

Mint ismert, a utóbbi időben Berki Krisztián édesanyja, Júlia, valamint özvegye, Mazsi között nyilvánosan is megromlott a viszony. Az idős asszony azt mondta, Mazsiról, hogy az utóbbi két évben pokollá tette Krisztián életét, majd hozzátette:

Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg.

Nem sokkal a nyilatkozata után a két híresség egyik szomszédja a blikk.hu-nál jelentkezett, és elmondta: Krisztián házassága a tragédia előtt erősen megromlott, Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház.

Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől.

Utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban, akkor kihallatszott, hogy börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak. Mazsi állítja, ő a végsőkig Berki mellett volt.

Az utolsó hetekben biztosan nem. Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne

– állította a szomszéd, aki videót és képet is küldött arról, amikor a rendőrök májusban megjelentek Berkiék lakásánál.

A lap érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy néhány nappal a tragédia előtt valóban riasztották őket a helyszínre. Az eseményről készült videót itt láthatják:

A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg – írták, azonban az eljárás Berki halála után okafogyottá vált.

Forrás: blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Nem mindig születési jogon cigány valaki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
Nem mindig születési jogon cigány valaki!
Rockxy
nohát!
morzsi rendört hivott!
ijenekezeka morzsik.
dr préditákor
Hazudik a cikk... Magánindítványt csak bíróságon lehet tenni... A rendőrség nem magánindítványra indít nyomozást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.