Tagtoborzó fórumot tartott ma Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

Gyurcsány vészjósló üzenete: "Egyre többen vagyunk"
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Facebook-oldalán több képet is megosztott az eseményről, a poszthoz pedig sejtelmesen azt írta:

Egyre többen vagyunk :)

Gyurcsány Ferenc nem titkoltan arra törekszik, hogy a DK legyen a Fidesz alternatívája. Friss fejlemény, hogy az újpesti momentumos polgármestert is sikeresen maguk mellé állították.

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem veszjoslo az, hanem tenymegallapito. Aki egy kicsit is elemzi az "emutt" felevet, az rajon, hogy minden part 1-2 %-on haldoklik, mig a DK 17 %-rol indul. Akarmekkora is legyen a tamogatottsaga, mindenkeppen ok a legnagyobb ellenzeki part - sivalkodhatnak itt a trollok, fletozhatnak orrba-szajba: ez mar a malac visitasa a bollerkes la'tta'n.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Készülődik a Böszme.Helyes.2026-ban 4/5-d lesz!
karma1
@Yoda69: Aprilis 3-a utan azt mondtam, hogy semmi osszefogas, semmi meghunyaszkodas: nehogy mar azt kivanja 5 kiseger, hogy az egy elefant is ugyanabba az egerlyukba bujjon, mint ok!
Az egesz elovalasztas az elso fordulo utan arrol szolt, hogy az 5 part+ a spermabankar milyen melyre tudja beledongolni a foldbe a DK-t. Piszok gyorsan kiderult, hogy csak a DK maradt sertetlen, az osszes kis fingilingi partocska eltunt (de inkabb beallt orbansegget nyalni, kezdve mzp-n). ugyhogy hagyni kell, hogy vegre a civilek dontsenek es a termeszet utjan: ha a DK talpon tud maradni, mert valamit jol csinal, akkor ok maradjanak talpon es ok legyenek a kihivok. Egy ujabb osszefogas eleve keseru emlekekkel indulna, es ujra csak arrol szolna, hogy hogyan tegyuk tonkre a durabel Gyurcsanyt, Dobrevet, DK-t, mielobb, mert ez van a csepp agyukba beletaplalva. Azert senkivel sem szovetkezem, hogy az engedelyemmel szidjon engem uton -utfelen.
Jozefina
Valamit nyilván jobban csinál a DK, mint a többi (magát ellenzékinek tituláló) életképtelen pártocskák!!! Kis hazánkban nem is kellene több, csak egyetlen ellenzéki párt, de az valójában az is legyen!!!
Béla333
@csak úgy...: 00.45
"...hol élsz te?"

Saját bevallása szerint Új-Zélandon, onnan osztja az észt és nyomja Gyurcsányék propagandáját!
Csizmás Kond
...akár a ganédomb...csak nő, csak nő...de egyszer elhordák...
ómió
"Pozitív" delíriumaid vannak, Böszme efftárs!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.