Tagtoborzó fórumot tartott ma Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

Gyurcsány vészjósló üzenete: "Egyre többen vagyunk"
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Facebook-oldalán több képet is megosztott az eseményről, a poszthoz pedig sejtelmesen azt írta:

Egyre többen vagyunk :)

Gyurcsány Ferenc nem titkoltan arra törekszik, hogy a DK legyen a Fidesz alternatívája. Friss fejlemény, hogy az újpesti momentumos polgármestert is sikeresen maguk mellé állították.

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem veszjoslo az, hanem tenymegallapito. Aki egy kicsit is elemzi az "emutt" felevet, az rajon, hogy minden part 1-2 %-on haldoklik, mig a DK 17 %-rol indul. Akarmekkora is legyen a tamogatottsaga, mindenkeppen ok a legnagyobb ellenzeki part - sivalkodhatnak itt a trollok, fletozhatnak orrba-szajba: ez mar a malac visitasa a bollerkes la'tta'n.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
tudjuk fletó, hogy sok bűnöző van a parlamentben.
jesz
Toroczkai lesz a befutó...messze van még a 2026-os választás...
gina
@Pegero: hahahah arab te nem vagy normális ,akkor OV micsoda??? rá illik a szöveged de nagyon
karma1
Nem veszjoslo az, hanem tenymegallapito. Aki egy kicsit is elemzi az "emutt" felevet, az rajon, hogy minden part 1-2 %-on haldoklik, mig a DK 17 %-rol indul. Akarmekkora is legyen a tamogatottsaga, mindenkeppen ok a legnagyobb ellenzeki part - sivalkodhatnak itt a trollok, fletozhatnak orrba-szajba: ez mar a malac visitasa a bollerkes la'tta'n.
csak úgy....
@karma1: szerinted fölveszik a magyarok ismét azt a ,több mint 14 éve ledobott göncöt,amit a fideszék a mai napig, naponta piszkítanak össze? hol élsz te?
karma1
@csak úgy...: Kar volt megkerdezned.
Egyebkent az egesz tortenelem arrol szol, hogy idonkent ugyanabba a gunyaba KELL belebujni, mert nagy csodak nincsenek.
Nem tudom, hogy te hol elsz, hogy ezt az alapvetest nem ismered - a tortenelem ismetli onmagat - ami neha jo, neha rossz.
Ha olyan okos vagy, es kurvara tajekozott, akkor mondj egy alternativat orbanra, ami kivezetne az orszagot a mely szarbol.
karma1
@csak úgy...: Egyebkent pedig nincs olyan "gunya", amit a fidesz az elmult 33 evben ossze ne szarozott volna, tetotol talpig.
Ilyen korulmenyek kozott ezek szerint csak valami pucer politikust kell kovetni, mert o nem veszi fel a szaros gunyat. Erdekes felfogasod van.
Yoda69
@jesz: torockai nem tud tovabb terjeszkedni. A jobbikot bedaralta, a hezitalo neonacikat felszivta. Ennyi. Talan meg a fideSStol el tud venni nehany szavazatot, de azt orban sem fogja tetlenul nezni. Ugyanaz lesz a sorsa mint a miepnek, vagy a jobbiknak.

@karma1: Abszolut egyetertek veled. Teccik nem teccik, de a DK mogott 1 millio szavazo all. Nem veletlenul csipi orban szemet ennyire, tudja o jol, hogy Gyurcsany jelenti a legnagyobb veszelyt ra. Mivel orbanek olyan valasztasi rendszert krealtak hogy csak egy nagy tomb veheti fel a versenyt a fideSSel, ezert a kispartok halalra vannak itelve.
Az osszefogas gondolata jo volt, en is biztam benne, de nem működött, es nagy a veszelye, hogy 2026-ban sem fog működni. Jol csinalja a DK, maximalizalni kell a szavazatokat, amennyire csak lehet, es a valasztasok elott pedig szovetseget kotni a kispartokkal.
Yoda69
@Maccska: Ha az lenne, akkor nem lenne mogotte 17% szavazotabor.
Ezt a képet csak az orbani propaganda akarja teríteni róla.
NKF
Készülődik a Böszme.Helyes.2026-ban 4/5-d lesz!
karma1
@Yoda69: Aprilis 3-a utan azt mondtam, hogy semmi osszefogas, semmi meghunyaszkodas: nehogy mar azt kivanja 5 kiseger, hogy az egy elefant is ugyanabba az egerlyukba bujjon, mint ok!
Az egesz elovalasztas az elso fordulo utan arrol szolt, hogy az 5 part+ a spermabankar milyen melyre tudja beledongolni a foldbe a DK-t. Piszok gyorsan kiderult, hogy csak a DK maradt sertetlen, az osszes kis fingilingi partocska eltunt (de inkabb beallt orbansegget nyalni, kezdve mzp-n). ugyhogy hagyni kell, hogy vegre a civilek dontsenek es a termeszet utjan: ha a DK talpon tud maradni, mert valamit jol csinal, akkor ok maradjanak talpon es ok legyenek a kihivok. Egy ujabb osszefogas eleve keseru emlekekkel indulna, es ujra csak arrol szolna, hogy hogyan tegyuk tonkre a durabel Gyurcsanyt, Dobrevet, DK-t, mielobb, mert ez van a csepp agyukba beletaplalva. Azert senkivel sem szovetkezem, hogy az engedelyemmel szidjon engem uton -utfelen.
Jozefina
Valamit nyilván jobban csinál a DK, mint a többi (magát ellenzékinek tituláló) életképtelen pártocskák!!! Kis hazánkban nem is kellene több, csak egyetlen ellenzéki párt, de az valójában az is legyen!!!
Béla333
@csak úgy...: 00.45
"...hol élsz te?"

Saját bevallása szerint Új-Zélandon, onnan osztja az észt és nyomja Gyurcsányék propagandáját!
Csizmás Kond
...akár a ganédomb...csak nő, csak nő...de egyszer elhordák...
ómió
"Pozitív" delíriumaid vannak, Böszme efftárs!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.