A kormánypárt a nyár végére hét százalékpontos gyengülést produkált, ám októberre öt százalékponttal ismét erősödött.

A Nézőpont közvéleménykutatásából kiderült, Orbánt ma is megválasztanák: ugyanolyan népszerű, mint a tavaszi választások idején

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik Brüsszelbe 2022. október 20-án. Az Európai Unió állam-, illetve kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója ezen a napon kezdődik. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az aktív magyarok 52 százaléka szavazna most a Fideszre – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelyet először a Magyar Nemzetnek jutattak el.

A Nézőpont Intézet szerint a Fidesz most mért 52 százaléka az áprilisi választási eredményhez hasonló szintet jelent – írja a 24.hu. A kormánypárt erősödéséhez hozzájárult, hogy javult Orbán Viktor elégedettségi indexe, amely mostanra elérte az 53 százalékot. A népszerűség növekedését a kormányközeli kutatók ezúttal azzal magyarázzák, hogy a nyáron bejelentett rezsicsökkentés-csökkentés „csak” a társadalom negyedét (24%) érintette jelentős mértékben, a magyarok kétharmadának (67%) rezsiköltségei csak kis mértékben vagy egyáltalán nem változtak.

Az ellenzéki pártok közül csak a Demokratikus Koalíció tudott érdemben erősödni (9%), az összes többi párt a bejutási küszöb alá került., a pontos számokat a 24.hu cikkében olvashatják. 

Forrás: 24.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Orbánranézőpont?!?! Akkor csak és hiteles igaz lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Így igaz! Ma is ő a legjobb, a magyar nép érdekét egyedül ő nézi!
Peller Anikó
@vaksi: Így van! Ma is ő a legjobb hazudozó, aki a magyar nép érdekeit örömmel nézi.

A sajátját meg foggal körömmel védelmezi. A tiedet meg leszarja. Örömmel.
szegfue
@rebel: Fujd fel! Nemcsak nekem irsz, hanem itt mindenkinek:) A 2060. évi "határidő" meg rémesen messze van...
Nem állitom, hogy irásaidban nincs igazság, de időnként ez tulmegy a "polgárpukkasztáson". Persze én senki sem vagyok, hogy "neveljelek", csupán a véleményemet irtam le.
Németh István
Csak úgy mondom? Inkább kérdem> Magyarországon 12-13.éve ki is van kormányzó helyzet-ben??? Ez a kormányzati ciklus vagy az előző (a volt meggyesi-gyurcsány-bajnai) kormányok adtak többet az ország népének, polgárainak? Tisztelettel kérdem, a 2006-os gyurcsány terror ugye nagyon hiányzik, esetleg egy fejlettebb változattal??? Az ország a nemzet vagyoni javainak és népének kiárusítására, a migránsok pusztítására, terrorja, az anyátok, feleségeitek meg a gyerekeitek, a saját seggetek szétkefélésére vágytok???
Könnyen megkaphatjátok!!! Sokkal könnyebben mint gondolnátok!
Lepényleső
Talán mert a hívek visszaérkeztek a nyaralásaikról? Meg is nyerné a választásokat mint tavaszon,-
azzal a választásinak mondott törvénnyel amit ő fogalmazott meg magának először 2012-ben,
aztán még egy jó párszor,hogy az ortodox matematika passzoljon?
evacica
@namihami: Elég sok pénzt kap a kormánytól a Nézőpont, világos,hogy a fideszt isteníti! Persze igaz,hogy birka országba még mindig vezet a fidesz, de majd ha beledöglenek a rezsiszámlákba és a fene agy élelmiszer árakba, sok kinyílik a szeme a sok birkának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.