A kormánypárt a nyár végére hét százalékpontos gyengülést produkált, ám októberre öt százalékponttal ismét erősödött.

A Nézőpont közvéleménykutatásából kiderült, Orbánt ma is megválasztanák: ugyanolyan népszerű, mint a tavaszi választások idején

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik Brüsszelbe 2022. október 20-án. Az Európai Unió állam-, illetve kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója ezen a napon kezdődik. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az aktív magyarok 52 százaléka szavazna most a Fideszre – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelyet először a Magyar Nemzetnek jutattak el.

A Nézőpont Intézet szerint a Fidesz most mért 52 százaléka az áprilisi választási eredményhez hasonló szintet jelent – írja a 24.hu. A kormánypárt erősödéséhez hozzájárult, hogy javult Orbán Viktor elégedettségi indexe, amely mostanra elérte az 53 százalékot. A népszerűség növekedését a kormányközeli kutatók ezúttal azzal magyarázzák, hogy a nyáron bejelentett rezsicsökkentés-csökkentés „csak” a társadalom negyedét (24%) érintette jelentős mértékben, a magyarok kétharmadának (67%) rezsiköltségei csak kis mértékben vagy egyáltalán nem változtak.

Az ellenzéki pártok közül csak a Demokratikus Koalíció tudott érdemben erősödni (9%), az összes többi párt a bejutási küszöb alá került., a pontos számokat a 24.hu cikkében olvashatják. 

Forrás: 24.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Orbánranézőpont?!?! Akkor csak és hiteles igaz lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Orbánranézőpont?!?! Akkor csak és hiteles igaz lehet.
rebel
Ez nem Orbán dicsősége, hanem Magyarország szégyene!
csak úgy....
"Az aktív magyarok 52 százaléka" hülye? -ez nagyon szomorú...
rokker33
@csak úgy...: nyugi te is bőven beletartozol még ha nem is vagy Orbán hívő a Gyurcsány tábora sem éri el az 50 es IQ t !Ott is sok a hülye szóval megnyugodhatsz :)
rokker33
Megértem! Nincs alternatíva a kormány ellen szóval még lehet hiteles az adat! A gyurcsótány összefosásos kamuárnykormányos dékás faszok gyülekezete esélytelen az Orbán rendszer ellen szinte semmit sem tehetnek! Kinek mit intézett az ellenzék...
Yeromos
Ez csak nézőpont kérdése pl nálam sem változott a népszerűsége pont úgy útálom mint akkor.
csak úgy....
@rokker33: na höss pics kuka kölök a gyurcsányoddal! te valóban egy ekkora seggfej?
szaboria1
A legszebb csak az, hogy állítólag általában 1000 embert kérdeznek akikről már listájuk is van.
amortizáltok
meg hát akkor csak ha valahol szart kell keverni az neki profi módon megy
colibri
Nézőpont, ti aztán tényleg "megdolgoztok" a pénzetekért...!
justhpeter
A nézőpont kutatásában a lényeg, hulladék kutatott és hulladékot talált. Előr megmondom, O1G a bíróságin a kóros elmeállapotára mint büntethetőséget kizáró körülményre fog hivatkozni. Jó lenne, ha a Nézőpont kikukázná, hogy a 133 bátor ember és a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe szavazói mire fognak majd hivatkozni.
Fenyöfa58
@Shikari: KUKORI téged már GRAZ -ba is csak FEL ÁRRAL fogadnak !!!
rokker33
2024 ben nagy lesz a sírás és nagy bukás jósolnak a polgármester választáson, de nem a Fidesz számára lesz bukás, hanem az ellenséges összefosás árnykamukormány fog bukni :) Gyurcsány elintézi az újabb 2/3 ot 2026 ra :) :)
Málna
@KisTehen: Azt hinnéd, hogy április 3-a jó lecke volt. De ezek semmiből nem tanulnak. Még mindig nem hiszik el...:-)
sunoge
Én sohasem vágytam, hogy egy elvtelen tolvaj osztriga legyen a főnök. De sokan szeretik, pedig sanyarú lesz az ébredésük.
csipetke
Vagyis a birkák még mindig vakok...(egyébként meg ez a Nézőpont kutatása. Próbáltak volna meg más eredményt produkálni, hiszen ezért tartja őket a fidesz, hogy számukra jó eredményt nyújtsanak)
rebel
@Málna: Te geci kommunista libsi, konzervatív, keresztény náci fasiszta kurva - te nem tanulsz semmiből!
Eladott Ország
@Málna: Orbán doktorminiszterelnökúr' az első kormányfő, aki meghallgatja az embereket...
uploads.disquscdn.com/images/f15975243d215d50a53893397b694db34b9d43005b9ef29c8d14ac08e23235d3.png?w=800&h=531
Orbán: Brüsszel elhibázta, elrontotta, elbaltázta... Ebben szocializálódott, nőtt fel már a Kádár rendszerben is ezt hallotta apjától anyjától hogy a nyugat a szakadék szélén áll mit is mondana mást!
uploads.disquscdn.com/images/0e3a24a55f580c39e042b5c14f00451c3aa5eb14ce3b2b6a04a6eb0bf761439a.gif?w=800&h=250
drrotf
Nem érvényes az a mondás, hogy "Nekünk Mohács kell!" Ez úgy módosul, hogy "Nekünk Vezér kell!".Lasan de biztosan olyanok leszünk mint a németek a II.világháború alatt és a végén, akik még akkor is Hitler szavát hitték ,ittákel nagyon sokan, és amikor megtudták hogy a Vezér meghalt, sokan öngyilkosok lettek, mert nem tudták elképzelni az életet vezetőjük nélkül, annak ellenére ,hogy már ők is tudták és magukon érezték hogy a vezető, vezérük az országukat a végromlásba vezette.Semmi különbség az akkori németek és a mai magyarok között.Hiszen a gazdaságunk csak vergődik, már Varga Mihály is azt várja hogy a jövő évben a gazdaság recesszióba kerül, de már ma sem teljesít jól, devizánk már nincs elág, és csak úgy tudunk fizetni ha az EU pénzt ad, vagy hitelt vesszünk fel súlyos kamatra.Országunkban szegénység arat, Európában az egyik legszegényebb ország vagyunk,, a valutánk a legrosszabbul teljesít Európában , és az infláció is olyan magas hogy ebben is elsők közzé kerültünk s már nem nagyon tudnak az okos közgazdászok segíteni ezen a helyzeten!Ennek ellenér a közvélemény kutató szerint még mindig ez az ember az alkalmas az ország vezetésére , aki a demokráciából Orbán mondása szerint ildemokráciát és kleptokráciát csinált a kétharmados teljhatalmával, és akinek a tevékenysége oda vezetett ,hogy azt a pénzt sem kapja meg az ország az EU-tól,amihez a többi 25 simán hozzájutott.!Sajnos a mai magyar társadalom a polgárosodás útját nem járta be, és így nálunk alig vannak akik a polgári társadalmi rend elvárásai ,szokásai szerint élnének és gyakorolnák a polgárokat megillető jogokat!Azt a csorda szellemet, hogy kell egy fő kolompos, egy vezér ürü aki a csordát elvezeti, még mindig nem vetköztük le, nálunk nem úgy vanb ,imt az angoloknál, hogy ha a miniszterelnök válságba vezeti az országot rossz gazdaságpolitikájával akkor 45 nap után is lemondatják, száműzik saját párt társai a hatalomból, mert szerentük egy alkalmatlan , egy a gazdaságnak és az embereknek kárt és nehézséget...
rebel
@Málna: "kommunista libsi, konzervatív, keresztény náci fasiszta" - csak felvázoltam pár szóban Orbán gazdád életútját.
Fogékony vagy erre a sok NEM váltásra - te szerencsétlen nyomorult buta bunkó?

Finomkodni azokkal - mert ők is emberek és családjuk van - akik tönkrebaszák az egész világot?
Többé nem lehet.
Célpontok vagytok mindannyian gecik
Gazella
Ez a nézőpont forditva tette bele a lázmérőt a vizbe.
simmering73
Mármint az 1000 megkérdezett fidesztudatú birkából 520. Hát ez elég silány eredmény.
rebel
Azt mondják Orbán hatással van az emberekre.
Rám is hatással van, amit egy liftben összezárva vele kettesben el mondanék... meg is mutatnék neki.

"Kettő megy be, egy jön ki."
KisGenyo2
Ja ez majdnem annyira hiteles, mint a konzultáció. A fidesz szavazók között méricskélnek... :D:D
kormanyos63
Az orbán rezsimhez hűséges, és lojális Mráz Ágoston Sámuel által vezetett nézőponty intézetnek(akik évi 4.5-milli@rd forint közpénzből működnek) még azt sem hiszem el amit kérdeznek, de az sajnos tény, hogy még mindig van legalább 2.5-millió agyhalott fidesztálib, akik bármikor leszavaznának a csuti pszichopata lótolvaj törpepatkányra és mocskos bűnbandájára, még akkor is, ha már az éhenhalás, és a fagyhalál szélén állnának!
Az ellenzék gyakorlatilag megsemmisűlt a katasztrofális választási vereség után, csak egyedűl a DK tartja még magát, de a 12-15%-os támogatottságukkal ők sem mennek semmire!
Nem lehet még megjósolni sem, hogy meddig fog ez a rezsim hatalomban maradni, de attól tartok, hogy még nagyon sokáig!
Ha a magyar nép tökös lenne, és nem lenne ilyen birka, szolgalelkű, és megalkuvó, már régen elzavarta volna(akár erőszakkal is) ezt az aljas ótvar népnyúzó kormányt!
ómió
Szóval, az efftársaknak már nem sikerül elhülyíteniük a "népet"!? Ez jó!
Néro2
ÉLJEN ! AKKOR MIND MENJENEK ÉS VEGYENEK KALÁCSOT HA MÁR A KENYERET NEM TUDJAK MEGVENNI.
Egyébként meg a faxomat se érdekli , hogy rohadnak bele a saját xarukba.
Tőlem megdögölhet minden fityma savazó éhen vagy fagyva vagy ahúúúúgy akar.
12 évemet baxták szét az agykárosultak rohadjanak meg ahányan csak vannak egy rakáson vagy egyenként.
rebel
Szopjatok fideszes agyilag niggerek!
Éheztek?
Jó!
Szomjúhoztok?
Jó!
Megfagytok?
Jó!
Csak azt kapjátok, amit intézett nektek a kurmányotok - amit megérdemeltek, buta parasztok!
szegfue
@Horizont: 13:50 O.V. biztosan szivesen utazna járaton, csak nyilván tisztában van azzal, hogy 2 ülésen férne el, az meg ciki lenne, inkább meg sem próbálja:)))
csak úgy....
@KisTehen: baxod, magyarországot egy írástudó wc.-s néni is jobban ,okosabban kormányozná,mint orbán és itt ez a lényeg! - nem a pártok százalékos állása a hüle megkérdezettek szerint!
csak úgy....
@Maccska: te még mindíg büszke a sok csatát nyert miniszterelnöködre,közben éhezik és fázik a magyarok többsége?! buta vagy te,nem mérnök...
csak úgy....
@KisTehen: helyette egy írástudó wc.-s néni is jobb lenne,mióta orbán bedilizett és világhatalomnak képzeli magát! :)
Havanagi
Ezért fizeti Orbán őket,hogy hazudjanak .Jó pénzért meg is teszik,gerinctelen szarkupacok.
csak úgy....
@Maccska: te "felsöbb körökben" mozoghatsz a fidesz arisztokráci között! :) -az a szar,hogy orbán sem igazán van tisztában a magyarok anyagi helyzetével..., vagy egyszerüen csak leszarja! ne játszd meg magad tibim, te is csak egy buta,hiszékeny fidesz csoró, aki többnyire shikariként müködik! :)
csak úgy....
@Maccska: a múlt télen mefagyottak közül nem volt ismerösöd? -pedíg sokan voltak...
rebel
Zsidóóóók !!!
Rosszéletű geci zsidók!
Tele van velük az ország!
Cigányooook!
Rosszéletű geci cigányok!
Tele van velük az ország!
Parasztooook!
Rosszéletű geci parasztok!
Tele van velük az ország!
Kommunistááák!
Rosszéletű geci kommunisták!
Tele van velük az ország!
Fasisztááák!
Rosszéletű geci fasiszták!
Tele van velük az ország!
Náááácik!
Rosszéletű geci nácik!
Tele van velük az ország!
(nem minden fasiszta náci, de minden náci fasiszta)
Piros pöttyös seggűűűűű félázsiai kipcsak származékok!
Rosszéletű geci piros pöttyös seggű félázsiai kipcsak származékok
Tele van velük az ország!
Ezeknek saját belterjes kultúrájuk és saját belterjes közösségük van, akiknek nem Magyarország az első!

Ezek után egy kérdésem van: Ki a fasz magyar, Magyarországon?
szegfue
@rebel: 16:33 Teeeee!:))
Most viccen kivül: nem kellene ilyen közönségesnek lenned, még akkor sem, ha időnként valamiért "megborulsz". Vannak jó gondolataid + a belinkelt zenék... igazán kár elrontani... bár leginkább saját Magadat rombolod az az érzésem.:(
szegfue
@Horizont: 16:13 Az még rendben is lenne, hogy mondjuk "jár" neki a luxus akár repülőben is, de akkor öltözzön már fel a luxusnak megfelelően! A végén azt hiszik, hogy ő a luxus repülő takaritója:))
csak úgy....
@rebel: hmmm.. ,talán ebböl a szemszögböl kell tekinteni a dolgora...,persze erre nem mindenki képes! -ez így egy mindenkit összedaráló..
rebel
@szegfue: De, szerintem kell. Ebből a szóból ért a... magyar?

Amúgy direkt csinálom. Provokálok. (ahogy tomsawyer-régről már régen megírta)
Nem azt írom, amit gondolok, hanem azt amit nem akarnak hallani az emberek és kiborítja őket.
Régen polgárpukkasztásnak hívták... lehet, hogy ma is, de már nem használják.
rebel
@szegfue: Valójában, ha utána gondolsz, van benne igazság, amit leírtam, de az első reakció a lényeg, ahogy gondolkodás nélkül felkapja a vizet a matyar. (a jelenlévők persze kivételek :)
Két életünk van, lazíts már kicsit!
rebel
@szegfue: Ja, erre mérget vehetsz. Sok mindent nem tudok, de a lényeget igen.
Sok embernek sok kulcs van sok zárhoz, de ahhoz az egy zárhoz, ami a jövőbe vezet, csak nekem van kulcsom itt ezen a felületen - ezt írd és mond!
És most qrvára szerény voltam!

Talán nem véletlenül szabadultam be ide dúvadként...

Hallgassunk zenét: www.youtube.com/watch?v=O5AMQlOvF_w
rebel
@szegfue: Miért ezt? Miért, ne? A polgárpukkasztás (Magyarországon polgárok hiányában a paraszt pukkasztás) pont erről szól: Miét ne?

Ígérem, 2060-ig, amig Fidesz el nem tűnik a náthásba, nem írok neked többet. (néha megszoktam szegni az ígéretemet, de ez nem jellemző)
vitriol
A nézőpont számára mindig van az a pénz, amiért a fidesz népszerűbb mint a többiek!
Juhász István
Még nem lettek kézbesitve a GÁZSZÁMLÁK... Aztán jön az összehasonlitás a környező országokéval. Megmérettetés, és könnyűnek találtatás...Utánna pedig leballagni a pincékbe, elővenni a KASZÁKAT, és kiegyenesiteni...A többit a FANTÁZIÁDRA bizom.
vacsi
Így igaz! Ma is ő a legjobb, a magyar nép érdekét egyedül ő nézi!
Peller Anikó
@vaksi: Így van! Ma is ő a legjobb hazudozó, aki a magyar nép érdekeit örömmel nézi.

A sajátját meg foggal körömmel védelmezi. A tiedet meg leszarja. Örömmel.
szegfue
@rebel: Fujd fel! Nemcsak nekem irsz, hanem itt mindenkinek:) A 2060. évi "határidő" meg rémesen messze van...
Nem állitom, hogy irásaidban nincs igazság, de időnként ez tulmegy a "polgárpukkasztáson". Persze én senki sem vagyok, hogy "neveljelek", csupán a véleményemet irtam le.
Németh István
Csak úgy mondom? Inkább kérdem> Magyarországon 12-13.éve ki is van kormányzó helyzet-ben??? Ez a kormányzati ciklus vagy az előző (a volt meggyesi-gyurcsány-bajnai) kormányok adtak többet az ország népének, polgárainak? Tisztelettel kérdem, a 2006-os gyurcsány terror ugye nagyon hiányzik, esetleg egy fejlettebb változattal??? Az ország a nemzet vagyoni javainak és népének kiárusítására, a migránsok pusztítására, terrorja, az anyátok, feleségeitek meg a gyerekeitek, a saját seggetek szétkefélésére vágytok???
Könnyen megkaphatjátok!!! Sokkal könnyebben mint gondolnátok!
Lepényleső
Talán mert a hívek visszaérkeztek a nyaralásaikról? Meg is nyerné a választásokat mint tavaszon,-
azzal a választásinak mondott törvénnyel amit ő fogalmazott meg magának először 2012-ben,
aztán még egy jó párszor,hogy az ortodox matematika passzoljon?
evacica
@namihami: Elég sok pénzt kap a kormánytól a Nézőpont, világos,hogy a fideszt isteníti! Persze igaz,hogy birka országba még mindig vezet a fidesz, de majd ha beledöglenek a rezsiszámlákba és a fene agy élelmiszer árakba, sok kinyílik a szeme a sok birkának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.