Kálomista és Hann pereskedéséről szól. 

Filmpremier a HírTV-n: az Elk*rtuk után itt az ElkutattukMTI Fotó: Bodnár Boglárka

Szombaton este adja a HírTV az Elkutattuk című "dokumentumfilmet", ami Kálomista Gábor, az Elk*rtuk producere szemszögéből mutatja be az őt beperlő Hann Endre által indított bírósági per eseményeit – adta hírül a hvg.hu. A közvélemény-kutató a lapnak azt mondta:

ezzel is az igazságszolgáltatásra próbálhatnak nyomást gyakorolni.

Tehát október 22-én szombaton este 21:10-től sugározza a csatorna az Elkutattuk című dokumentumfilmet.

Vagyis a jelek szerint Kálomistáék egy külön "dokumentumfilmet" forgattak abból a perből,

amelynek lényege, hogy a Medián közvélemény-kutató intézetet alapító Hann Endre még márciusban perelte be Kálomista Gábor producert, egészen pontosan Kálomista cégét, a Mega Film Kiadó Kft.-t jó hírnévhez fűződő személyiségjogának megsértéséért.

A Kálomista által forgatott Elk*rtuk című film egyik negatív, csaló karakterét ugyanis Endrének hívják, és szerepe szerint egy közvélemény-kutató cég igazgatója, a film alkotói pedig sosem titkolták, hogy azt szerették volna, ha a nézők Hann személyére asszociálnak róla, ez még a film honlapján is szerepelt. Sőt, Hann még meghívót is kapott a film bemutatójára, melynek szövege úgy zárult: „Reméljük, megtekinti a filmet, amelyben Ön is feltűnik”.

Forrás: hvg.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ritka egy bunkó féreg ez a kálomista is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Ritka egy bunkó féreg ez a kálomista is...
vitriol
kálomista mindaddig gyárthatja a nézhetetlen filmjeit, amíg orbán pénzeli azokat!
Aki Én
Most már azt is megfilmesítik, amit elqrnak. Új propagandista módszer.
ómió
Hann efftárs csak nem magára ismert?!
Törölt Nick
De ki a f*szomat érdekel ez az akármi, amit Kálo... azaz Orbánista összeerőlködk?
human
@ómió: Pont az a gond, hogy nem ismert magára és ezért perelt. Mert ha a film a valóságot tükrözné, akkor nem lett volna miért perelnie. Nem bonyolult ez ám.
ómió
@human: Hiába "kenegeted"! Perelni személyes érintettség okán szoktak! Ergo, magára ismert! Még, ha ez neked túl bonyolult is!
human
@ómió: Logikátlan amit írsz. Ha én azt mondom rólad, hogy kiraboltál egy bankot miközben ez nem igaz, akkor te nem azért fogsz perelni, mert magadra ismertél és tényleg kiraboltál egy bankot. Hann sem azért perel, mert igaznak tartja a róla állítottakat, hanem pont azért mert az állítások nem igazak.
human
@ómió: És ha a cikket elolvastad akkor tudnád, hogy még levélben is megírták neki a film készítői, hogy szerepel a filmben.
ómió
@human: A logikátlan a te "érvelésed"! A filmben egy Endre nevű személy szerepel, családnév nélkül! Ha semmi köze ahhoz a karakterhez valakinek, akkor, Endrék tízezrei nem perelnek! Viszont, ha "talált" és magára ismer valaki a karakterben és az (érintettség okán) épp rá nem hízelgő, akkor igen! De ez még attól is független, ha megírták neki, hiszen a publikumnak gőze nincs, hogy éppen melyik Endre lehet érintett! Itt a lényeg az, hogy a valóságban anno hogy történt meg: a filmbéli, vagy a Hann féle forgatókönyv szerint!
Aki Én
@ómió: Jéééééézusom, te agyhalott bolsi balfasz. Hova a faszba erőlködsz még? Nem érzed mekkora ellentmondásba és tagadásba vagy megint?
Jézusom, ez már innen is ciki.
Aki Én
@ómió: ...csak neked, te barom:

,,Sőt, Hann még meghívót is kapott a film bemutatójára, melynek szövege úgy zárult: „Reméljük, megtekinti a filmet, amelyben Ön is feltűnik”."

Az is qrvaisten, hogy így sem fogod megérteni, mekkora faszparaszt vagy.
csak úgy....
@ómió: téged fideszék kitömetnek vagy szobrot állítatnak neked, te ismeretlen buta katonájuk! :)
ómió
@Aki Én: Agyhalott bolsi balfaszt láttál a tükörben, efftársak fajkreténje!? Olyat, aki még fentebb a human efftársadnak írottakat is képtelen felfogni? Sürgesd meg az agydonorodat!
ómió
@csak úgy...: Csak, mert te már megkaptad a bolsi kreténség díjat, muszáj mindig magadból kiindulnod?
human
@ómió: Ne vergődj már tovább. Engedd el. Ezt benézted. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.