A zöldpárt az Alkotmánybírósághoz fordul a szociális törvény javasolt módosítása miatt, ami ellen a napokban a parlamentben közel 24 órás obstrukciót is tartottak az ellenzéki politikusok.

Az LMP az Alkotmánybírósághoz fordul a szociális törvény javasolt módosítása miatt – jelentette be a párt képviselője vasárnapi, budapesti, online is közvetített sajtótájékoztatóján az MTI híre szerint.

LMP: a kormány azt üzeni, hogy nem tud és nem is akar segíteni a rászorulókon a mostani helyzetben

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Bakos Bernadett úgy fogalmazott, a kormány az indítvánnyal azt mondja ki, hogy a saját szociális biztonságáért elsősorban az egyén a felelős, utána következik a családja, aztán az önkormányzatok, majd a civil szervezetek és csak legvégül az állam.

A kabinet ezzel azt üzeni, hogy nem tud és nem is akar segíteni a rászorulókon a jelenlegi helyzetben, egy szociális és energiaválság idején – figyelmeztetett a politikus.

Az LMP elvi szinten sem ért egyet azzal, hogy a kormány folyamatosan a rászorulókat hibáztatja a helyzetük miatt, és a saját felelősségét vagy a társadalmi struktúra hatását eltagadja – mondta a képviselő.

Forrás: mti.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
"A kabinet ezzel azt üzeni, hogy nem tud és nem is akar segíteni a rászorulókon a jelenlegi helyzetben, egy szociális és energiaválság idején – figyelmeztetett a politikus..."

EZ ÍGY MEREDEK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Pálinkás Pál: Koszos bolsi férget láttál a tükörben? És már te se ismersz magadra? Az összes bolsi tetü elmebeteg itt, veled együtt!?
Nessy
@ómió: Nem ez volt a kérdés! Ez a szabvány szöveged! Ez nem válasz!
ómió
@Nessy: Kérdés itt nem volt csak bolsi hülyeség, ami dőlt belőled! És ez eo ipso nem lehet kérdés!
Nessy
@ómió: Akkor már csak annyit, hogy amit idéztem, az Máté evangéliumából van, tehát nem igazán "bolsi hülyeség"! Bár nálad minden az, aminek van értelme!
ómió
@Nessy: De, ugye, te Máté evangéliumából ilyen kifordított értelemben, efftársiasan szoktál "idézni"? Pont, mintha a családtámogatásokat Böszme gazdátok emelte volna a három és félszeresükre! Na, ettől lett belőle bolsi hülyeség, aminek ennyi az "értelme"!
telegdilaci
@ESCOBAR Ez egy ilyen rendszer,segíts magadon az Isten is megsegít,mit várhatunk egy ilyen magát keresztény kormánynak hazudótól akit nem érdekel a Magyar Emberek sorsa Rezsi Szilárd megmondta hogy megsegítjük a családokat,csak azt nem mondta hogy a saját családjukat,és a NER-hez közeli családokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.