A volt politikus, publicista a Klikk TV Mélyvíz című adás felvételére különösen indulatos hangulatban érkezett. A műsorban ennek okairól is beszélt – írja a Hírklikk.hu.

Csintalan Sándor: Az sem tudom, hogy sírjak vagy hányjak
Fotó: Youtube

Időnként az sem tudom, hogy sírjak vagy hányjak

- nyitotta a beszélgetést keresetlen egyszerűséggel Csintalan Sándor. Mint mondta, most jött először a városba úgy, hogy tele van szórva ezzel a szankciós plakáttal, "elképesztő töménységben, amiben ráadásul egy igaz szó nincs".

S ezzel kapcsolatban sok mindent át kellett gondolnom. Például, hogy hogy megrontották ezek a magyar nyelvet is

- fogalmazott.

Feltette a költői kérdést, amire meggyőződése szerint nagy többségben nem is tudnának válaszolni az emberek arra a kérdésre, hogy valójában mik is Brüsszel szankciói? Mi a tartalmuk?

Amint arra is emlékeztetett, hogy „ezek a szankciók az európai nemzetállamok demokratikusan megválasztott miniszterelnökeinek, elnökeinek közös döntése alapján születtek. Ilyenformán szankcióügyben tessék szíves Orbán Viktorhoz fordulni.”

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg.

Forrás: Hírklikk

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
@Maccska: Mondjuk tőletek hányni kell az biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@szópó-ómió: Egyre több úgymond fideSSes seggtoló jön rá,hogy a keleti seggből a szar sem olyan ehető!Nálad a gének irányítják a nemzethy nyelvedet a muszka "vágatába"!
Eladott Ország
Csintalan, aki MSZP tag volt majd a Hír TV-n hallgatta a fideszes betelefonálókat, majd megverték a szélsőjobbosok , akikkel akkor még barátságot ápolt a Jobbik is, azóta a fidesz kormányt szokta kritizálni persze úgy hogy közben MSZP-zik és Gyurcsányozik, az MSZP-t elnöke akar lenni, és tárgyalna a Jobbikkal. Ezt csináljátok utána, és akkor majd azt mondom, hogy volt életetek. Dózsa László (1942- ) meghalt, feltámadt és utána 8 nővel szexelt. Csintalan a kanyarban sincs. A csintalan az vajon a csinos ellentéte? Úriembertelen. Van arca? Szerintem nem tudta megőrizni az arcát, rég elvesztette. Csintalan egyfajta esszenciája a magyar politika általános romlottságának.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.giphy.com%2F26DOJPBULJJ2zJ4zK.gif&key=Ij9aP-ElzbWdqQr8qimkCg&w=600&h=246
Csintalankodik itt ez a faszi, de pont az ilyeneknek kellene elkerülni a politikát. A zsák meg a foltja. Szerintem van bent már elég ügynök nem kell még egy. Ez a kopasz geci annyira hiányzik a politikából mint zsebben a szar. Koronázzák meg és két királya lesz az országnak. Horn táskahordozója, Orbán seggnyalója, Vona csicskája. Milyen karrier! Internacionálé után Mein Kampf. Kell a pénz - az is egy elv. uploads.disquscdn.com/images/8e1de0f40b063bcc794eb23e15559b0737be7fd030f507df6aa407e3b9275403.gif?w=600&h=292
Volt idő, mikor az MSZP ellen uszított, oszt' mégis a szélsőjobbosok picsázták el... eutanáziára kéne inkább bejelentkeznie.
uploads.disquscdn.com/images/3b57b9271c5c2130baa04c37a58a3eb695224b88a59d67218a0f1fba6b3daf74.jpg?w=600&h=280
Qqberci
Szard össze magad, megélhetési vakond!...
Aki Én
@Maccska: ettől még qrvára igaza van.
ómió
@balos: Mi van? Verőlegény efftársadtól nem kaptad meg még mára a leszopása lehetőségét, vagy a Böszmeánusz túl szoros és nem voltál képes belőle kibújni, hogy ezt megtedd, bolsiék fajkreténje!? Ha kiszabadulsz, azért a Böszmeszart törölgesd, ám, le a mocsokbolsi pofádról!
NKF
Csintalan egy gennyláda! Igazi bolsi ivadék! Elhúzhatna már a picsába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.