Hadházy Ákos újabb leleplezése. 

"Annyi botrány van, hogy fel sem tűnt: a kontár tolvajkormány szép csendben megszünteti az egyik legnagyobb gáztárolónkat. Nagy Márton zseniminiszter ugyanis bejelentette, hogy leszívják onnan az ún. párnagázt. Ez az a gázmennyisség, aminek mindig ott kell lennie, különben az egész tározó tönkremegy"

- írta friss Facebook-posztjában Hadházy Ákos. 

Annyi botrány van, hogy ez fel sem tűnt senkinek! A kormány ezt is megszünteti

Fotó: Hadházy/Facebook

A politikus szerint a szétlopott államkasszába így ugyan befolyna 1-1,5 milliárd euró, de innentől a tárolókapacitásunk az éves fogyasztás 60 százalékáról rögtön leesik 40-re. Ezzel az eddiginél is jobban kiszolgáltatottak leszünk az oroszok kényének-kedvének.

Hadházy szerint Nagy Márton csak azt folytatja, amit eddig: a jövő felélését.

Forrás: mfor.hu

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@teuton: Nem úgy van, az úgy van! A párnagáz megléte nem lényeges, csak ellenzéki hiszti! Ha meg tönkre megy a tározó, annak a Gyurcsány, meg Brüsszel,meg Amerika, , meg az ukrán háború az oka!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:11
Na figyelj te rám öcsisajt. Ha valamit hazugságnak nevezel, tedd mellé a tényeket cáfolatként, mert enélkül úgy látszik, hogy csak a szél lengeti a pofádat, miként bolond lukból bolond szél fú.
Kezdetnek: mi a hazugság abban, hogy a kormány a budai várba költözött rengeteg költségvetési pénzből, feltétlenül szükséges dolognak behazudva? Mesélj öcsém, tagadd a tényeket, hazudj valami szépet.
Németh István
@Dr. Proktor: @Aki Én: @Giovanni Alba: Az ahelyzet hogy anagyon hülye kommunisták, mint ti csak a magatok hazugságait ismeritek el igazságként! Ez volt, történt egyszer 1945-től > 1999-ig majd váltakozva 4 cikluson keresztül a moslék> antal jóskától, horn, meggyesi, gyurcsány-bajnai időszakokban!!! Valójában élősködő barmok ideje alatt! Sőt a gyutcsány időszakba már a kommunista terror is megmutatkozott! Ezt akarjátok vissza moslék ganajok?? ezt amit az eu önmagából kifordulva demokratikus diktatúra ként érvényesít! Basszátok, de nagyon basszátok meg és még azt mondjátok meg; hogy egy hülye diktatúra, hogyan lehet demokratikus! Szar köcsögök! Elfuserált sperma hulladékok!
ómió
@Aki Én: Bolsiék fajkreténje! Nézzél Hullaházy efftársadra! Oda semmiféle "cáfolat" nem hiányzik már!
telegdilaci
@sgl:Ilyen az amikor kontárok hozzáértő szakemberek nélkül fontos döntéseket hoznak!
ómió
@Giovanni Alba: Inkább te meséld el nekünk, bolsiék "gyengesége", mi az "efftársi ellenjavallat" arra, hogy a kormánynak legyen egy külön helye és ne kelljen erre-arra, hol itt, hol ott szanaszét lébecolnia? Ez a "bolsi általános"? Azért volt ez "efftársilag ideális", mert 45. után még a budai vár rendbetételére se futotta a "magasabbrendű társadalmatoknak"? Ennyire belétek ivódott, idiótája, hogy a pártközpontotok egyben "kormányszékhely" is volt??! Ébresztő, efftársak! 90. rég elmúlt már!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:41
A prioritások gyengeelméjűkém, a prioritások. Urizálunk, miközben nem futja az iskolák fűtésére?
Ne merüljünk azért bele, mert csak elönti a káposztalé az agyadat, és megpróbálod megmagyarázni, hogy a doktorminiszterelnökúr, az utcai harcos dolgozószobája mindent pénzt megért, sőt, az erkély feltétlenül szükséges volt, hiszen különben honnan nézhetné le a népét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.