Szijjártó Péter a türk államok vezetőinek csúcstalálkozójáról adott jelentést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
MIndegy, hogy milyen kamu szervezet, csak hogy beengedje az EU területére a vadkeletet!!!?? Talán a TÜRK Államoktól kérjen milliárdokat és ne az EU.t zsarolja!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Nyírfa: 10:46

Marad a : "vagy ...vagy nem tudom."
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 16.12

Pedig az nem jó! :)
Jobban tetszenek az előző alternatívák!
CsipkeRózsa
Miért kell egy Aszálymegelőzési Intézet?

Már régen meg kellett volna a gazdáknak valósítaniuk az öntözéses rendszert. Most már legalább fogjanak hozzá, Orbán pedig adjon anyagi segítséget hozzá.

Az Intézet pénzbe kerül, megkapják ingyen az épületet, a rezsiszámlát mi fizetjük, még fizetjük is a munkájukat, az adót utánuk, kapnak állampolgárságot, és még ki tudja mi mindent.
simmering73
"Az nagyon jó lesz, hogy Budapesten lesz ez a fontos izé. Bár olcsóbb lenne, ha a múltkoriban létrehozott krumplitenyésztő központ egyik sarkában rendeznék be, de ha találnak neki a fővárosban valami szép nagy palotát, lehetőleg kilátással a Dunára, az is remek lesz. Már csak azt kellene kicsit pontosítani, hogy melyek azok a magyar vízipari technológiák? Mármint hol lehet ezeket megtekinteni, hol próbálták ki, hol alkalmazzák? Bevált a nyáron az Alföldön is, ahol kiégett a termés háromnegyede? Vagy azokon a településeken, ahol nem volt víz heteken keresztül? Aztán még azt szeretném kérdezni, hogyan lehet megelőzni az aszályt? Felvesznek az intézetbe néhány sámánt, akik esőtáncot fognak járni? Mert az aszály következményeit lehet enyhíteni – az én szegényes ismereteim szerint főként locsolással -, de arról eddig még nem hallottam, hogy meg is lehet előzni."
kolozsvaros.com/2022/11/12/orban-viktornak-pedig-nem-szolt-senki-hogy-a-kozvetlen-szomszedunk-nem-kina-nem-oroszorszag-nem-uzbegisztan-hanem-ukrajna/
simmering73
@black n' gold: Nem árnyékkormány ez, hanem árnyékszékkormány.
kereső
Az aszályt nem lehet megelőzni- csak enyhiteni az aszály okozta károkat. Vizzel, erdősávokkal- amelyek nedvesebben tartják a légkört, Mert nem csak a talajban van aszály, hanem a légkörben is. Magyarország, azt mondják "viz nagyhatalom"- mégis csak a mezőgazdasági múvelt területeknek csupán 2%-án van intenziv öntözés, A tsz-ek, állami gazdaságok széthulllásával, felszámolódtak és tönkre mentek a kiépitett öntözőrendszerek, beszántották a drén csöveket- amelyek szállitották az éltető vizet. A kiépitett csatornákat is beszántották- nem gondolva arra, hogy valamikor azért épitették meg őket, hogy azokon a területeken is legyen viz, ahol nincs a közelben folyó. Na, lesz mit kikutatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.