Szijjártó Péter a türk államok vezetőinek csúcstalálkozójáról adott jelentést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
MIndegy, hogy milyen kamu szervezet, csak hogy beengedje az EU területére a vadkeletet!!!?? Talán a TÜRK Államoktól kérjen milliárdokat és ne az EU.t zsarolja!!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
azt hiszem elérkezett az ideje a fidesz eltüntetésének...kisázsiát csinál ez a koszos cigány a hazánkból...
Jozefina
MIndegy, hogy milyen kamu szervezet, csak hogy beengedje az EU területére a vadkeletet!!!?? Talán a TÜRK Államoktól kérjen milliárdokat és ne az EU.t zsarolja!!!??
Nyírfa
Újabb faló az EU területén. Felhatalmazom az unió vezetőit, hogy bármit megtehetnek a magyar kormány kiiktattása érdekében.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: már rég ki kellett volna lövetni,-..de az ellenzéki vezetőket is, mert csak kussolnak...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Hallgat az árnyékkormány.
Pedig most kéne a DK-nak isten igazából a színre lépni, tömegeket mozgósítva sztrájkra, polgári engedetlenségre, utcára hívni a jónépet. Mire várnak?
black n' gold
Undorító, ahogy O1G, tényleg keletre tolja az országot és ahogy a konda még ezt is elnézi ennek a politikus bűnözőnek !!!

Könyvajánló: Frédéric H. Fajardie - Így jár minden politikus bűnöző!

"Ismerős valahonnan? Mit tehetünk, ha szétrohad az ország az elit becstelensége miatt? A késői De Gaulle-korszak örökségeként Franciaországot a 80-as évek elején az egész társadalmat átszövő, a teljes politikai réteget megfertőző korrupció fojtogatja. A miniszterek helikopterekkel röpdösnek maffiavezérek partijaira, kéz kezet mos, a pénzt mindenhonnan lenyúlják, miközben az emberek egyre nagyobb nyomorban élnek a külvárosokban. A rendőrök legáltalánosabb tapasztalatává válik, hogy egyik nap letartóztatják a politikusokkal kokettáló bűnözőket, akik másnap már szabadlábon vannak. Mit lehet tenni ilyenkor? Frédéric H. Fajardie klasszikus krimijében párizsi rendőrök egy csoportja kilép a sorból, szembefordul a romlottsággal, és azt mondja: NEM! Nincs több lefizetett bíró, nincs több eltüntetett bizonyíték, a gazemberek érdekében módosított törvény. Ők tudják, hogy akik folyton megússzák az elszámoltatást, valójában sok-sok ember haláláért vagy nyomoráért felelős bűnözők. Megszületik a döntés: egyenként levadásszák mindet. Elkapják, kivégzik őket. Nincs kegyelem. A regény főhőse, a gyilkosságok felderítésével megbízott Grindel rendőrparancsnok az egyik legfontosabb dilemmával szembesül. Hová álljon, az igazság vagy az igazságtalan törvények oldalára? Ismerős valahonnan? A franciák már megélték, végig csinálták. És Magyarországon? Frédéric H. Fajardie regénye rólunk, nekünk szól - üzenet a palackban."
Fenyöfa58
A KECSKE baszók szővetsége Pestre telepűl !!!Zsoltik felkészűlni !!! szűz TŰRK áruk jőnnek !!!
black n' gold
@Nyírfa: 0844

Ezt én sem értem. Mi a túrót csinál az árnyékkormány?

"Az árnyékkormány olyan ellenzéki politikusokból álló, általában nem hivatalos csoport, amely többnyire a hivatalban levő kormány minisztériumszerkezetét követve alternatív testületet alkot. Célja általában annak bemutatása, hogy bizonyos kérdésekben az adott ellenzéki párt hogyan cselekedne, ha kormányon lenne. Ezáltal e párt saját alternatív kormányzóképességét is demonstrálni igyekszik a közvélemény előtt." /WP/
Törölt Nick
Tőlünk tanulnak aszálymegelőzést? Kacag a máj, itt le se sz@rják az ilyesmit. Azt a kevés öntözőrendszert amit államilag kiépítettek évtizedekkel ezelőtt, azt is a fene eszi manapság.
Szóval ez egy kamuszervezet, de a Geci biztos jól jár vele valamilyen formában.
Törölt Nick
@black n' gold: Mit csinálnak? Felszólalnak a parlamentben, ami még őket magukat sem érdekli, mert a felszólalón kívül alig van ott valaki. Tegnap belenéztem, de csak felhúztam magam az üres padsorok láttán. Tényleg miért is fizetjük ezeket a semmirekellőket?
Nyírfa
@black n' gold: 09.08

Elvan a maga világában.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: ugyanolyan szarosok,mint a fidesznyikek...,két lehetőség van...vagy beállnak rabszolgának, vagy erőszakkal elzavarják a puhost...
Sámannus
Most iskipusztult a fél Alföld termése. Mit akarnak ezek?
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Két variációm volt az elmúlt években:

- a fidesz maga puccsolja meg a vezetést, ha túl akarja élni az orbáni apokalipszistv;
- az EU besegít - rájuk bízva a módot - , és feláll egy szakértői kormány.

Most vagy azt várom, hogy ez megtörténjen, vagy ...vagy nem tudom.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: én már nem reménykedem...még tavaszig várok, / télen nem költözöm /..ha addig semmi áttelepedek a Lajta túlpartjára...már kinéztem egy házacskát az osztrák faluban,...azt agyő orbánisztán...
black n' gold
@Pálinkás Pál: De jó neked... akartam írni, de jó lesz neked!

Én csak Szombathelyig jutok el panelproliként, onnan viszont havonta kétszer átugrom Ausztriába kirándulni, terepbringázni.
Vállás és rossz befektetés után mindenem elvesztése (twice) erre telik.
Életet az éveknek programban, erre telik.
A nálam mindig félig tele van a pohár metódust én sem értem.
Amikor nem értek valamit, csak annyit mondok: Isten útjai kifürkészhetetlenek. (ez mindig bejön)

De te azt csinálsz, amit akarsz, független gondolkodóként.
Én Norvégiába mennék, de a világért sem akarok beleszólni a dolgaidba.
Ha mégis télen költöznél, a legjobb Norvégia.
Ha viszont nyáron, akkor legjobb a Côte d’Azur.
CsipkeRózsa
@KisTehen: A felét lehagytad, szarvasmarha vagy.
Pálinkás Pál
@black n' gold: Norvégia nekem hideg..utálom...Costa-Bravara meg nem telik...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 13.25

Apai ágon onnan jöttek az őseim. Képzeld, jutalomként, Mária Terézia kegyéből. Jól befürödtek az elismeréssel.
De hát, ki gondolta, hogy a birodalom csúf véget ér?
CsipkeRózsa
@Nyírfa: 10:46

Marad a : "vagy ...vagy nem tudom."
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 16.12

Pedig az nem jó! :)
Jobban tetszenek az előző alternatívák!
CsipkeRózsa
Miért kell egy Aszálymegelőzési Intézet?

Már régen meg kellett volna a gazdáknak valósítaniuk az öntözéses rendszert. Most már legalább fogjanak hozzá, Orbán pedig adjon anyagi segítséget hozzá.

Az Intézet pénzbe kerül, megkapják ingyen az épületet, a rezsiszámlát mi fizetjük, még fizetjük is a munkájukat, az adót utánuk, kapnak állampolgárságot, és még ki tudja mi mindent.
simmering73
"Az nagyon jó lesz, hogy Budapesten lesz ez a fontos izé. Bár olcsóbb lenne, ha a múltkoriban létrehozott krumplitenyésztő központ egyik sarkában rendeznék be, de ha találnak neki a fővárosban valami szép nagy palotát, lehetőleg kilátással a Dunára, az is remek lesz. Már csak azt kellene kicsit pontosítani, hogy melyek azok a magyar vízipari technológiák? Mármint hol lehet ezeket megtekinteni, hol próbálták ki, hol alkalmazzák? Bevált a nyáron az Alföldön is, ahol kiégett a termés háromnegyede? Vagy azokon a településeken, ahol nem volt víz heteken keresztül? Aztán még azt szeretném kérdezni, hogyan lehet megelőzni az aszályt? Felvesznek az intézetbe néhány sámánt, akik esőtáncot fognak járni? Mert az aszály következményeit lehet enyhíteni – az én szegényes ismereteim szerint főként locsolással -, de arról eddig még nem hallottam, hogy meg is lehet előzni."
kolozsvaros.com/2022/11/12/orban-viktornak-pedig-nem-szolt-senki-hogy-a-kozvetlen-szomszedunk-nem-kina-nem-oroszorszag-nem-uzbegisztan-hanem-ukrajna/
simmering73
@black n' gold: Nem árnyékkormány ez, hanem árnyékszékkormány.
kereső
Az aszályt nem lehet megelőzni- csak enyhiteni az aszály okozta károkat. Vizzel, erdősávokkal- amelyek nedvesebben tartják a légkört, Mert nem csak a talajban van aszály, hanem a légkörben is. Magyarország, azt mondják "viz nagyhatalom"- mégis csak a mezőgazdasági múvelt területeknek csupán 2%-án van intenziv öntözés, A tsz-ek, állami gazdaságok széthulllásával, felszámolódtak és tönkre mentek a kiépitett öntözőrendszerek, beszántották a drén csöveket- amelyek szállitották az éltető vizet. A kiépitett csatornákat is beszántották- nem gondolva arra, hogy valamikor azért épitették meg őket, hogy azokon a területeken is legyen viz, ahol nincs a közelben folyó. Na, lesz mit kikutatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.