Márki-Zay Péter nem örül az újabb hatósági áras termékeknek.

Orbán kommunista időszakra és jegyrendszerre készül Márki-Zay szerint
Fotó: Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke beszédet mond a az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Hatósági áras lett a tojás és a krumpli. Hódmezővásárhely polgármestere szerint "a kormány azt elég hamar elfelejtette, hogy az idei aszálykárok miatt már így is csődközeli állapotok uralkodnak a mezőgazdaságban (is)".

Úgy véli, a mostani rekordmagas takarmányárak következtében egyszerűen nem fogja megérni az állattartóknak és a növénytermesztőknek, hogy ilyen áron megtermeljék az ársapkás termékeket.

Márki-Zay szerint hamarosan az is előfordulhat, hogy a boltok polcairól eltűnnek ezek a termékek, mindeközben pedig gazdák százai fogják lehúzni a rolót. 

Ennyire futja a kormánynak: másokra hárítani minden terhet, miközben ők tovább folytatják a közpénzek kitalicskázását az államkincstárból, így jut pl. ismét több mint 7 milliárd forint álkonzultációra. Lassan készüljünk fel, mert jön a kommunista időszakból ismert 5 éves terv és a jegyrendszer. Köszönjük a kormánynak...

- fogalmazott bejegyzésében.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Az ársapkáknak ez egyenes következménye. Ez már a történelem során ezerszer bebizonyosodott, hogy ársapkákkal hosszabb távon csak a baj növekszik. De ráfogják az unióra meg a háborúra oszt jónapot.
De azért a magyar parasztnak csak megmutathatná az ellenzék ha volna hozzá valami affinitása, hogy más országok koránt sincsenek ilyen tragikus helyzetben mint mi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Kivételesen igazad van undormány..
Ami hatósági áras azok termékek nagy részét eladták külföldre.
csak úgy....
@KisTehen: szóval orbán lepipálta sorost? :) fideszileg seggbe leszel rúgva a meggondolatlanságod miatt!
Gazella
@KisTehen: mi van geci? Ma te vagy az ide való okádék geci soros ??
Ide hányod az esztelen baromságaidat!! Nem hogy mennél ki a legelőre kecskét baszni legelve!
ómió
Hazudd má' meg nekünk, Maki efftárs, ezt is!
balos
@Szalay Miklós: Sajnos a mzp is fideSSes kakukkk tojás!Nincs ebben az országban olyan EMBER akire rálehetne bízni a félig elsüllyesztett naszádot!Nem véletlen,hogy a "kapitány?" a tömeggyilkosságra játszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.