Ahogy arról korábban beszámoltunk, nagy port kavart, hogy Baranyi Krisztina nem állt szóba a Pesti Srácok újságírójával az ATV-ben. Többen is megosztották ezzel kapcsolatos véleményüket, Fürjes Balázs nyílt levélben üzent a polgármesternek, akinek a válaszára sem kellett sokat várni. Az ATV vezérigazgatója sem ment el szó nélkül a történtek mellett. Előkerült egy videó is, ami után Fürjes Balázs is elhatárolódott a videóban elhangzottaktól. Nemrég Jeszenszky is kemény üzent Baranyinak, majd Tóta W. Árpád is megfogalmazta véleményét.

Most Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője egy apró, de fontos részletet árult el arról az incidensről, amely egy hete történt a műsorukban – írja az Index.hu.

Baranyi-botrány: Az ATV műsorvezetője is beszállt a vitába, cáfolja a polgármestert
Fotó: Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester beszél a Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő által meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője – aki az egy héttel ezelőtti, botrányba fulladt műsor egyik házigazdája volt – most a Facebookon árult el egy apró mozzanatot, amely kicsit más megvilágításba helyezheti a történet elejét. Kárász Róbert azt írta, hogy

Baranyi Krisztina a műsor előtt találkozott a pesti srácok újságírójával.

A ferencvárosi polgármester a csütörtöki vitán azt mondta: a műsor előtt nem tudta, hogy a Pesti Srácok újságírója fog kérdezni tőle.

Ehhez képest Kárász Róbert most azt írta egy Facebook-kommentben – amelyet a Mandiner mentett le –, hogy

a polgármester asszony találkozott az élő adás előtt Szalai Szilárddal. Simán mondhatta volna, hogy ebben a beszélgetésben nem vesz részt.

A KeljfelJancsi Baranyi Krisztina–Fürjes Balázs-vita ominózus részének szó szerint leiratát itt olvashatja.

Forrás: Index.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Robika tényleg ? Legalább ne mentegesd a kecskebaszókat. Honnan a pudvás redves faszodból tudta volna , hogy az előző a következő vagy hozzá hívtátok a kecskebaszót újságírótársad ? Nem tűnt fel neked , hogy azt mondta nem áll szóba vele?
Gondolod akkor leállt vele bájologni a folyosón , hogy minek jött ? Menjél már a picsába. talán egy mondat : Legközelebb mindenkivel előtte egyeztetünk , kit hívtunk. Egyébként ha ennyire tetszik neked az a trágyadomb társaság úgy most oda mész dolgozni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Tegnap jól rászóltam a amikor Kérésznek tituláltam, ma rá cáfolt a csatorna. Elküldték!
telegdilaci
@Néro2:Ki az a Kárász aki mindig az aktuális segget nyalja,nekem már a látványától is felfordul a gyomrom,és az senkit nem zavar hogy kormánypárti képviselők sem nyilatkoznak soha ellenzéki Újság íróknak,a Miniszterelnök is azt mondja hogy Fake nyuznak nem nyilatkozom,akkor miről beszélnek,Ők beszélnek szólás szabadságról szabad sajtóról akiknek hitelesen kellene tájékoztatni a Magyar lakosságot de lehetetlen mert a Kormányon lévő nagyuraink nem állnak szóba a Szabad sajtóval csak a kormány közeli propaganda sajtóval akik a kormány propagandát szajkózzák!
telegdilaci
@Néro2:Orbán sem megy csak a kormány közeli médiákba amiket csak a Fideszes agymosott szektatagok néznek hallgatnak!
simmering73
@KisTehen: Pontosabban: A karomat beléd - mondja az inszeminátorod mögötted állva.
ómió
Már az "övéje" is cáfolja az efftársnőt!? Ajjaj!
Emmersson71
@ómió: Nem cáfol Kárász, hanem HAZUDIK!
Még a NER barát ATV vezetőség is azt mondja, hogy Kárász HAZUDIK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.