Hivatalos látogatásra Ománba utazik a házelnök szombaton – közölte az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI-vel.

Kövér László Ománba utazikMTI/Koszticsák Szilárd

Szilágyi Zoltán közleménye szerint Kövér László az Ománi Súra Tanács elnökének meghívására utazik az ázsiai országba.

Kövér László személyében először tesz hivatalos látogatást magyar házelnök az Ománi Szultánságban. A látogatás célja a két ország közötti politikai, gazdasági, oktatási és kulturális kapcsolatok erősítése, valamint az intézményesített parlamenti kapcsolat megteremtése az Országgyűlés és az Ománi Szultánság Súra Tanácsa között – írta.

A házelnök "megbeszélést folytat Khálid bin Hilál Al-Máváli sejkkel, az Ománi Súra Tanács elnökével, Szajjid Fahad bin MahmúdÁl Szaíddal, az uralkodó képviselőjével, a Miniszterek Tanácsa miniszterelnök-helyettesével, Abdul Málik bin Abdulla Al-Khálili sejkkel, az Ománi Államtanács elnökével, valamint Szájjid Bádr bin Hamad bin Hamúd al-Buszáidivel, Omán külügyminiszterével" – közölte Szilágyi Zoltán.

A hivatalos delegáció tagjaként a házelnököt elkíséri Horváth László fideszes képviselő a Magyar-Öböl-Térség Országai Baráti Tagozat, és az azon belül létrehozott Magyar-Ománi Baráti Csoport elnöke.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezek szétszélednek, mint a ventillátorba pottyantott sz@r.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
Mégis mi a turót csinálnak -- a külföldre "kisérgetéseken" kivül -- a Magyar-Öböl-Térség Országai Baráti Tagozata , és az azon belül létrehozott Magyar-Ománi Baráti Csoport ?! Bennem lehet a hiba, mert én el sem tudom képzelni!
ómió
@Fenyöfa58: Miattam hagytad abba a kecskebaszást, csak hogy rám hazudhasd, bolsiék gyagyása!? Csak nem a "szocialista munka hőse" címre hajtasz!? De - láthatod - nem kell ezért külön Türkmenisztánba menned! Efftárskonform kecskealanyokat az én háborgatásom nélkül idehaza is találsz! És majd még a prájdotokon is "megprájdolhatod"!
teuton
Ebbe az öskereszteny orszagba megy es templomot is ajandekoz nekik? Vagy ezek a muszlimolk nem muszlimok szerinte??? Szeretnem hallani, ahogy ott keresztenysegröl meg istenröl hadoval!
surdilloFUJT
Menekülési útvonalak???Talán a beduinok tevének nézik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.