“Bár még mindig sok ismeretlen van a mai rakétatámadással kapcsolatban, egy dolog biztos: Magyarország vállvetve áll Lengyelország mellett”   – írta a Twitteren Novák Katalin magyar köztársasági elnök.   Still a lot of uncertainties in the missile attack of tonight, but one thing is for sure: Hungary stands shoulder to shoulder with Poland. — Katalin […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Lehet hogy a lengyelekhez váll a vállhoz álltok, csk a baj hogy az oroszokhoz meg nyelv a segghez, hazug fülbevalós, egy szavad nem hiszem..
teuton
Fitymaszkata miert maszatolsz? Bebizonyosodott, hogy orosz raketa volt! Te meg a szadon sem mered kiejteni Putyin nevet! Arrol nem is beszelve, hogy egy NATO-tagorszagot ert tamadas miatt az 5ös cikkely szerint az összes többi tagallamnak akcioba kell lepnie, tehat meg kell tamadni Putyint! A magyar hadseregnek is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.