A Nemzeti Színház igazgatója a Magyar Nemzetnek nyilatkozott.

Vidnyánszky: "Jó úton járunk egy szabad légkörű egyetem kialakításában"

Fotó: MTI/Soós Lajos

Az igazgató korábban arról beszélt a lapnak, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) az átalakítás előtt „a liberálisok” „központi bázisa” volt, ahol „utánpótlást képeztek”, ezért is volt „hisztéria” amiatt, hogy „elfoglaltuk” „az egyik utolsó bázisukat”. Minderre nyílt levélben tiltakoztak az SZFE jelenlegi diákjai. 

Vidnyánszky simán el tudja képzelni, hogy „előre kitalált, jól felépített koreo­gráfia” mentén támadják. A lap „a baloldal megmondóembereinek egész pályás letámadásáról” ír, konkrétan a DK-s Vágó Istvánt és Janisch Attila filmrendezőt idézve.

"Jó úton járunk egy szabad légkörű egyetem kialakításában és fejlesztésében, ahol minden egyetemi polgár szorongás nélkül formálhat véleményt. Ez minden bizonnyal sokakat irritál”

- mondta Vidnyánszky. 

A színházi igazgató azt is elmondta, hogy ő sem viseli könnyen ezt a támadássorozatot.

„Lehet, hogy kevésbé vagyunk hangosak vagy szervezettek, mint az ellenoldal, de mi vagyunk többen: mi vagyunk a csendes többség.”

Forrás: 444.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
A NER a szemészeten castingol vezetőket :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt Nick
@nemkati: @Giovanni Alba: Olyan mindegy, mocsok alak akárhonnan is jött.
colibri
Nocsak, mi történt? Ez a dagadt(2) művészmajom hosszú hajra váltott? Mikor ide(ette a f...) került, még tüske hajat viselt. orbán alvégnyalójaként így megváltozott?
volvós
Buzi ukjajnai migráncs !!! Tényleg jó úton jársz IRÁNY A SZEGEDI CSILLAG BÖRTÖN A TÖBBIEKKEL EGYÜTT LEGALÁBB FÜTÖTT cellában szopkodjátok egymást !!!
Clavigo
Eszméletlen undorító egy feje van...
sunoge
A NER és szabad légkör...olyan mint az a munka mely szabaddá tett...hitvány ember ez is.A fizimiskája szebb, mint a lelke, ezzel minden elmondtam.
Néro2
@Baker: Nemzethy szemészeten oszt ilyenek az ellátási rendszerükben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.