Ahogy arról korábban beszámoltunk, nagy-magyarországos sállal a nyakában örömködött Orbán Viktor Dzsudzsák Balázzsal a focista utolsó válogatott meccse után. A románoknál igen hamar kiverte a biztosítékot, az ukrán külügyminisztérium sem hagyta szó nélkül, bekéretik a kijevi magyar nagykövetet a sál miatt. A horvát államfő után most az osztrák külügy is reagált a sál-ügyére.

Reagált az osztrák külügy is Orbán sáljára: A 100 évvel ezelőtti változásokról szólunk a magyaroknak is
Fotó: Facebook

Gyors pillantást vetettünk a bécsi külügyminisztérium történelmi térképeire, amelyek megerősítették az előzetes gyanút, miszerint a Magyar Királyság körülbelül 100 évvel ezelőtt megszűnt létezni.

Hozzátették:

Erről a fejleményről a lehető leghamarabb tájékoztatni fogjuk magyar szomszédainkat is.

Orbán Viktor is megszólalt, miután nemzetközi botrány lett nagy-magyarországos szurkolói sáljából.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Lassan kiderül, hogy mindenki a 21. században él, kivéve a mi Kolombuszkristófunkat. Ő lesz az, aki ismét felfedezi a 16. századot.
Elvégre, ha három tenger nem is mossa határainkat, de némi agyvizesedés még okozhat nagymagyar delíriumot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Szeretem a finom gúnyt, olykor sokkal hatásosabb, mint bármely kirohanás. A kinevetés az egyik legmegalázóbb attitűd, pláne, ha olyan sziporkázó, tényeken alapuló fricska kíséretében történik, mint most az osztrák külügy részéről.
ómió
@kereső: Nem Magyarországot darabolták fel!? Sík-idiótaságod ezt hazudja, vagy ez már "tömény efftársi terminológia" az elmeosztályról? Sürgesd magadnak a donor agyat!
kereső
@ómió: Nem. Az osztrák- magyar monarchiát darabolták fel, melynek része volt - nem Magyarország, hanem a magyar királyság., osztrák királlyal. Mit nem lehet ezen érteni?
ómió
@kereső: Még mindig az Osztrák-Magyar Monarchiát darabolták fel?! Akkor, a gyagyásak kedvéért úgy kérdezem: és melyik volt államának a területe csökkent a területrablás miatt több, mint 2/3-ával!? "Fogós, ravasz kérdés" efftársak számára!
kereső
@ómió: Még mindig itt tartasz? Reménytelen vagy- Erdély önálló fejedelemség volt, Horvátország- a horvát tengerpart ugyan a magyar király/osztrák császár fennhatósága alá tartozott, de nem volt sohasem a magyar királyság része. És, ha még mindig itt tartotok- akkor talán érdemes lenne egy pillantást vetni az akkori térképekre, amelyeken szerepel, a magyar királyság népesség összetétele- elhelyezkedése. Követeljétek vissza levédiát is, ha már Nagy-Magyarország.
ómió
@kereső: Leragadtál a középkorban Erdély önálló fejedelemségénél, vagy már kifogyóban a hazudoznivalód? Horvátországgal államszövetségben voltunk, mielőtt azt is lehazudnád! Szóval, nem hallom, kitől rabolták el területe több, mint 2/3-át, Horvátországot nem számítva!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.