Ahogy korábban mi is megírtuk, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Szerbiában, Horvátországban is reagáltak Orbán Viktor sáljára. Most megszólalt a magyar kormányfő is.

Orbán Viktor hétfőn Facebook-oldalán osztotta meg a videót, amelyen nyakában egy nagy-magyarországos szurkolói sállal köszöntötte Dzsudzsák Balázst.

A román külügyminisztérium szerint ez a „revizionista megnyilvánulás” ellentétben áll azzal a nyíltsággal, amelyet a kétoldalú párbeszéd újraindításakor, akkor tapasztaltak, amikor Bogdan Aurescu Budapesten tárgyalt magyar kollégájával, Szijjártó Péterrel és Orbán Viktorral. A Bogdan Aurescu vezette tárca „határozottan helyteleníti” Orbán Viktor gesztusát, hogy Nagy-Magyarország-térképet ábrázoló sállal jelent meg a magyar és a görög labdarúgó-válogatott mérkőzésén. 

Orbán Viktor megszólalt a sálját ért bírálatokról

A kormányfő egy Facebook-bejegyzésben írta meg, hogy a foci nem politika.

Hozzátette:

Ne lássunk bele olyat, ami nincs. A magyar válogatott minden magyar csapata, bárhol is éljenek!

A kormányfő tehát ismét nyilvánvalóvá tette, politikájának milyen fontos eleme a határon túli magyarok támogatása – teszi hozzá a 24.hu.

Forrás: 24.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Namely: Mi van turulbaszó!Felismertek a muszka haverjaid?@Namely: Azért nem kéne kiteregetned a családi szennyesed nyilas köcsög!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Horizont:Ha a Foci nem politika miért kellet pöffeszkedni egy nagymagyarországot ábrázoló sállal,ízléstelen! gyalázatos gusztustalan!
Aki Én
@Namely: Megint néhány szélsőséges, idióta cselekedeteit rakod párhuzamba egy ,,felelős" kormányfőével.
Ez butaság, köze nincs a témához.
Nem is látod, hogy orbán provokál, minden tette patikamérlegen lett kiporciózva, ráadásul ,,poitikai" sállal a nyakában mondja, hogy a foci nem politika. Nem sok olyan hely van a világban, ahol annyira politika a foci, mint nálunk.
Törölt Nick
"Egy játékos szívét normális esetben a nemzeti himnusz, az ország címere és a nemzeti színek dobogtatják meg. Ebből a célból készülnek szurkolói sálak.
Ha ezeken a sálakon az elvesztett magyar területek Magyarország részeként jelennek meg, az politika."
ómió
Viszont, efftársilag ez (is) felfoghatatlan!
Sámannus
A hazaárulás sem politika, hanem lopás.
Namely
@balos: :DDDDDDDDDDDDDD
igen, hiszen ha ránézünk a kommentedre abból csak úgy süt az intelligencia, a műveltség és a széles látókör. A változatos kifejezések pedig egyenesen tiszteltet ébresztenek és feltételezik az MTA tagságot.
Ja, nem.
Inkább a csöveskocsmát, ahol a magadfajta söpredék tenyészik. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.