Ahogy arról korábban beszámoltunk, nagy-magyarországos sállal a nyakában örömködött Orbán Viktor Dzsudzsák Balázzsal a focista utolsó válogatott meccse után. A románoknál igen hamar kiverte a biztosítékot, az ukrán külügyminisztérium sem hagyta szó nélkül, bekéretik a kijevi magyar nagykövetet a sál miatt. A horvát államfő után most az osztrák külügy is reagált a sál-ügyére.

Reagált az osztrák külügy is Orbán sáljára: A 100 évvel ezelőtti változásokról szólunk a magyaroknak is
Fotó: Facebook

Gyors pillantást vetettünk a bécsi külügyminisztérium történelmi térképeire, amelyek megerősítették az előzetes gyanút, miszerint a Magyar Királyság körülbelül 100 évvel ezelőtt megszűnt létezni.

Hozzátették:

Erről a fejleményről a lehető leghamarabb tájékoztatni fogjuk magyar szomszédainkat is.

Orbán Viktor is megszólalt, miután nemzetközi botrány lett nagy-magyarországos szurkolói sáljából.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Lassan kiderül, hogy mindenki a 21. században él, kivéve a mi Kolombuszkristófunkat. Ő lesz az, aki ismét felfedezi a 16. századot.
Elvégre, ha három tenger nem is mossa határainkat, de némi agyvizesedés még okozhat nagymagyar delíriumot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
@Shikari: Sz@r ügy, de a sógorok jó helyen kapirgálnak. Bár egy kissé tévedtek. Az Osztrák Magyar Monarcia és benne a Magyar Királyáság szűnt meg.
namihami
Lassan kiderül, hogy mindenki a 21. században él, kivéve a mi Kolombuszkristófunkat. Ő lesz az, aki ismét felfedezi a 16. századot.
Elvégre, ha három tenger nem is mossa határainkat, de némi agyvizesedés még okozhat nagymagyar delíriumot.
Néro2
Hülye zakkant degenerisszimusz. ftymák bálványa . Aki nem leköpi az röhög rajta. Hááát hiába no trágyadombországa
Nemzethy dísz-nyója megint nagyot harcút. Nyert is ahogy szokott nagyot. Fitymái büszkék lehetnek rá mint majmok a farkukra.
namihami
@Philip Marlowe: 21.46: A szaga és a tisztasága miatt? Tény, hogy a szaros gatyától valóban jobb félni. Nem tudom, hogy mi is beszarnánk-e, de félni biztosan félnénk---már csupán a közelségétől is!
Akkor a ""tisztogatók"" csak a nagyjával végeznek? A többi a pamutra/ba marad?
gina
Ez a beteg kis OV törpe inkább szánalmas ,, undoritó embernek nem nevezhetö de még cigánynak sem, azoknak is több becsületük van mint ennek a rohadék féregnek,,,provokál és azt hiszi neki mindent lehet,pedig csak egy nevetséges proli a legalja putriból aki viselkedni sem tud,,,,
gina
@Shikari:Már megint a stilusod, persze egy húron pendülsz ezzel a mocskos büdös zsiros OV prolival, az sem tanult viselkedni mint te sem, de hol is tanultatok volna??? román putriban??? és a saki Mamátoktól???
gina
@Philip Marlowe: Aki rettegni fog az ilyen proli fogatlan hitler utánzatok, örülj hogy élsz te szerencsétlen,,, világ szégyenei,, szaregylet tagjai,,,,
csak úgy....
@Shikari: @Philip Marlowe: na nézd csak a sok labanc farkán élösködö okoskodót! :) - orbánék benneteket akarnak utolérni és nem ausztriát!
csak úgy....
@Shikari: gondolod,hogy a te lankadt ,már csak ülve pisilésre alkalmas apróságoddal meggyözöbb vagy? - a volt nejed erröl regélhetne...,ezért is vagy még mindíg pártában.. ;)
Yoda69
A sok agyatlan barmot meg mindig meg lehet vezetni ezzel a Trianon lozunggal.
terlasz
Ez a gazember semmit nem csinál véletlenül, most is valami nagy disznóságra készülhet, amiről ezzel a botránnyal akarja elterelni a figyelmet.
Yoda69
@terlasz: Elokesziti a terepet a Huxithoz.
balos
@Shikari: Anyád után még képes lennél a családodban is vérfertőzést fokozni?
ómió
A Magyar Királyság megszünt létezni!? Csak nem szétraboltattátok, efftársak!?
kereső
@ómió: Az osztrák-magyar monarchiát darabolták fel, melynek része volt a Magyar királyság- osztrák (Habsburg) királlyal. Ti hol tanultatok történelmet? Hülye NER "mimagyarok".
Emmersson71
@Pegero: tegnap, 21:33 - Lehet, hogy szebb, de a másik érvényes!
Csizmás Kond
...hamár ennyire ügyes és művelt okos emberek ezek a sogorék, akkor ha már megszünt az osztrák császárság a leszármazottakat még miért hívják felségnek, hercegnek stb ?
Emmersson71
"Gyors pillantást vetettünk a bécsi külügyminisztérium történelmi térképeire, amelyek megerősítették az előzetes gyanút, miszerint a Magyar Királyság körülbelül 100 évvel ezelőtt megszűnt létezni.."

Erről szembe jut a walesi Mark Williams (sznúker játékos) intelligensen humoros reagálása arra, hogy angol zászlót tettek a neve mellé: Excuse me. Where's the dragon?
ómió
@kereső: Jé!!! És melyik volt tagországának rabolták el a több, mint 2/3-át? Az "okosbolsi" efftársaknak hogy hazudja Lenin?!
kereső
@ómió: A téma szempontjából ez most indifferens, nerhülye. Miért kampányoltok azzal, hogy Magyarországot darabolták fel-amikor nem is. Az a térkép, meg egyenesen "elhajlitott" történelem- az erdélyi fejedelemség meg nem is volt a magyar királyság része- az erdélyi fejedelem nem állt a magyar király fennhatósága alatt. Ennyi erővel a törökök kirakhatnák a hódoltság kori Magyarország térképét is- a három részre szakad magyar "királyság" országával.
Emmersson71
Az csak szánalmas, ha Orbán Anikó asszony ifjúkori fotójára recskáz. Sokkal nagyobb probléma, ha elhiszi, hogy újra feszes seggű, peckes mellű lehet az öreglány ;)
Nyírfa
Szeretem a finom gúnyt, olykor sokkal hatásosabb, mint bármely kirohanás. A kinevetés az egyik legmegalázóbb attitűd, pláne, ha olyan sziporkázó, tényeken alapuló fricska kíséretében történik, mint most az osztrák külügy részéről.
ómió
@kereső: Nem Magyarországot darabolták fel!? Sík-idiótaságod ezt hazudja, vagy ez már "tömény efftársi terminológia" az elmeosztályról? Sürgesd magadnak a donor agyat!
kereső
@ómió: Nem. Az osztrák- magyar monarchiát darabolták fel, melynek része volt - nem Magyarország, hanem a magyar királyság., osztrák királlyal. Mit nem lehet ezen érteni?
ómió
@kereső: Még mindig az Osztrák-Magyar Monarchiát darabolták fel?! Akkor, a gyagyásak kedvéért úgy kérdezem: és melyik volt államának a területe csökkent a területrablás miatt több, mint 2/3-ával!? "Fogós, ravasz kérdés" efftársak számára!
kereső
@ómió: Még mindig itt tartasz? Reménytelen vagy- Erdély önálló fejedelemség volt, Horvátország- a horvát tengerpart ugyan a magyar király/osztrák császár fennhatósága alá tartozott, de nem volt sohasem a magyar királyság része. És, ha még mindig itt tartotok- akkor talán érdemes lenne egy pillantást vetni az akkori térképekre, amelyeken szerepel, a magyar királyság népesség összetétele- elhelyezkedése. Követeljétek vissza levédiát is, ha már Nagy-Magyarország.
ómió
@kereső: Leragadtál a középkorban Erdély önálló fejedelemségénél, vagy már kifogyóban a hazudoznivalód? Horvátországgal államszövetségben voltunk, mielőtt azt is lehazudnád! Szóval, nem hallom, kitől rabolták el területe több, mint 2/3-át, Horvátországot nem számítva!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.