494 igen, 58 nem és 44 tartózkodó szavazattal elfogadta az Európai Parlament azt az állásfoglalást, amely a Putyin rezsimje által ukrán civilek ellen elkövetett bűntettek miatt a terrorizmust támogató állammá nyilvánította Oroszországot.

Kibújt a szög a zsákból: Orbánék nem szavazták meg, hogy Oroszország terrorizmust támogató állam

Fotó: pixabay.com

Mint a Telex írja, Ujhelyi István Európai Parlamenti képviselő a szavazáson nem vett részt, mert egy ENSZ eseményen kellett megjelennie, a Fidesz EP-képviselői azonban ott voltak, írta Ujhelyi a sajtóközleményében.

Csakhogy hiába voltak jelen, „nem nyomtak gombot a szavazáskor, vagyis bár bent ültek a plenáris teremben, mégsem foglaltak állást az ügyben” – írta Ujhelyi, hozzátéve, hogy

„ezzel egyértelművé tették, hogy hogyan viszonyulnak a háborús agresszor rezsimjéhez és hogyan a közös európai értékekhez.”

A képviselő azt írta, bár ő távolmaradás miatt nem tudott elmenni, támogatta a javaslatot.

Forrás: Telex

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Horizont: “Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@kulabombaafityiszre: Az elmeosztályról mindenkit így "minősítesz", bolsiék fajkreténje!? Tükörbenézés nélkül? Nyilván, úgy az "efftársi"!
kereső
Szégyen. És hogyan tud elszámolni lekiismeretével andrea bocskorova- azaz bocskoor andrea kárpát-alja szülötte, amikor honfitársai éppen élet-halál harcukat vivják azzal, akit ő nem hajlandó elitélni a terrorizmusáért, azért mert földönfutóvá teszi a szülőföldje népét, megkinozza , megerőszakolja női honfitársait, a gyermeket, akik egyazon ország állampolgárai vele.
Micsoda erkölcsetelenség- és ez ???!!! képviseli ???Magyarországot, és az ukrajnai magyarokat- azokat is, akik a szülőföldjükért harcolnak, adják életüket azon állam ellen, amelyet ez a fideSS lotyó nem itél el.Nincs joga magyarnak lenni.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:04
Érdekes neked mindenki az elmeoszályról író fajkretén.Te kis mini napóleon.Mai gyógyszer adagodat bevetted?Tudod,szájertől nyeles kalmopyrint.Ha nem akkor az ápoló majd beadja az övét.
ómió
@kulabombaafityiszre: Most meg a saját napi programodat hazudnád rám, bolsiék fajkreténje!? Inkább szedáltasd magadat!
Lepényleső
Egy jó menő csatár mint a bán volt állítólag valaha,ha már a tizenkettedik öngólt rúgja,
saját közönségének hogy nem merül fel az a gondolat,hogy az ellenfél csapatának dolgozik,
tehát elárulta sajátját,na és ha ez többször is előfordul,szemük elől a fátyol le miért nem hull?
gina
Mocskos egy cigány patkánytól várt valaki mást.???. undoritó férgek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.