494 igen, 58 nem és 44 tartózkodó szavazattal elfogadta az Európai Parlament azt az állásfoglalást, amely a Putyin rezsimje által ukrán civilek ellen elkövetett bűntettek miatt a terrorizmust támogató állammá nyilvánította Oroszországot.

Kibújt a szög a zsákból: Orbánék nem szavazták meg, hogy Oroszország terrorizmust támogató állam

Fotó: pixabay.com

Mint a Telex írja, Ujhelyi István Európai Parlamenti képviselő a szavazáson nem vett részt, mert egy ENSZ eseményen kellett megjelennie, a Fidesz EP-képviselői azonban ott voltak, írta Ujhelyi a sajtóközleményében.

Csakhogy hiába voltak jelen, „nem nyomtak gombot a szavazáskor, vagyis bár bent ültek a plenáris teremben, mégsem foglaltak állást az ügyben” – írta Ujhelyi, hozzátéve, hogy

„ezzel egyértelművé tették, hogy hogyan viszonyulnak a háborús agresszor rezsimjéhez és hogyan a közös európai értékekhez.”

A képviselő azt írta, bár ő távolmaradás miatt nem tudott elmenni, támogatta a javaslatot.

Forrás: Telex

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Horizont: “Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qunta
Ezen az alapon az usát, anglát, franciao.-ot stb már régen terrrtista államnak kellett volna minősíteni. Még csak 1 árva szankciót sem kaptak.
black n' gold
Orbánt és bandáját ki kell adni a lincselő tömegnek. Majd ők eldöntik, hogy agyonverik vagy felhúzzák egy fára.
Néro2
Moslék savazoknak moslék fityma-köpnömkő koalíciós qurmány dukál. Ezek a lények mindenben ilyenek amihez emberek
kapcsolódnak. Xar Edgár öltönyös csótányok ezek mind. Mindent szétrágnak megesznek összeszarnak egy házban és ha már nincs semmi átköltöznek egy másikba. Ennyi a lényük.
Béla333
Mert a maffiózóknak Oroszország egy baráti állam, az Unió az aki ellenséges velük, nem küldik az ellopható pénzt sem.
Mert Putyinék nem szólnak bele, hogy lopják az Uniótól kapott pénzt, de ugyanezt egyszer próbálnák meg orosz pénzzel...
black n' gold
Oktopussy - aberrált geci fideszeseknek ez a Kánaán!
Sámannus
Most akko Újhelyi miatt nem szavaztak véglények sem?
kereső
"Szószegők lettünk- gyávaságból. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét"/Teleki Pál/
Egy komment a hvg-ról:

"Strategiai nyugalommal kísérjük a már nem létező becsületünket, helytállásunkat a sírhelyéhez.

A fideszes kepviselők fogjak a koporsót, lassan cammognak a sírgödörhoz amit elhízott társaik véres verítékkel ásnak még mindig, immár 12 éve.

Utánuk a gyászoló tehetetlen tömeg, ki kokárdában, leszegett fejjel kíséri utolsó utjara egykor szebb napokat látott nemzetünket.

A gyászbeszédben az elmúlt 12 év rengeteg felejthetetlen pillanata elhangzott, mégsem tettünk semmit az elkerülhető tragédia megelőzésére.

Közös becstelen sorsunk osszeforrt a nemzetet eláruló, kiárusító gazemberekkel."
Edebácsi
Igazuk is van! Oroszország nem terroriznust támogató állam!
Oroszország terrotizmust ELKÖVETŐ állam!!!
Eladott Ország
Orbán: "Ha Trump lenne, béke lenne." Ha Trump lenne a jóságos oroszok virágesővel lőnék a piacokat. Orbán: "Joe Biden túl messzire ment, mikor Putyint tömeggyilkosnak nevezte." A ruszki terrorállam, mint az elszabadult gőzhenger, úgy vágtat át a számára értéktelen emberek tömegein, halált és pusztulást hagyva maga után. Ugyanakkor, a moszkovita söpredék magyarországi jobboldal továbbra is azt harsogja, hogy a saját országukban jogos önvédelmet gyakorló ukránok "kössenek békét", azaz adják meg magukat, adják fel a megszállt területeiket és erőltessenek magukra egy értelmetlen és előnytelen szerződést egy kíméletlen, tömeggyilkos terrorista hatalom akaratának való behódolással, miközben lendületben vannak és jelentős katonai sikereket érnek el a terrorista megszállók ellen. Undorító pondró egy fajta a Kreml-szolga magyarországi jobboldal. Csak azt nem értem, hogyan várhatják el az ilyenek, hogy Magyarországot bármely más nemzet is megsegítse baj esetén, ha egyszer ilyen tetves az össznemzeti hozzáállás, amikor más ország szorul segítségre. Szijjas’ kakadu elintézi hogy minden magyar automatikusan orosz kettős állampolgár legyen és akkor mink is mehetünk harcolni a szent háborúba...
Pálinkás Pál
remélem mindenki látja. orbánéknak kevés a börtön-...
nejlontacskó
@Pálinkás Pál: én már régóta mondom, lámpavas kell ide!!!
Béla333
Egy gondolat: az ukránok szemében mi mindannyian egy kalap alá vagyunk véve a mocskos maffiózókkal, ugyanis nem értik (jogosan!), hogy ha nem értünk egyet ezekkel a mocskokkal, akkor miért nem teszünk ez ellen semmit? Mert a kommentekben való hőbörgés a végeredmény szempontjából semmi!
A következő 100 évben az országunk el lesz könyvelve annak, amit most ez a szemét kormány a külvilág felé mutat!
lampa laz
@Béla333: Igazad van, és a nevünk ezentúl, terrorista diktatúrát támogató ország lesz.
Eladott Ország
„Ha döglött lovon ülsz, szállj le róla!” Orbán Viktor miniszterelnök 1999. szeptember 7-én örvendeztetett meg bennünket ezzel a később nagy karriert befutó közmondással. Amelyet persze nem egészen pontosan idézett. Az eredeti szólásban benne van: ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz. Már megint a lovakon rugózott Orbán, pedig ebben az esetben is jobban járt volna, ha lassan jár, mert mint egy másik (nem dakota) közmondás tartja, akkor tovább lenne miniszterelnök. Most viszont felült a döglött ló a hátára, és csodálkozik azon, hogy nem jut el vele sehová. Történhet bármi ugyanis kis hazánkban, ő továbbra Brüsszel gáncsoskodásairól, az amerikaiak ármánykodásairól, valamint Putyin barátságának fontosságáról tud beszélni. Szerinte haldoklik a nyugati demokrácia, csak azt felejti el, hogy félmillió magyar fiatal ebbe a döglődő kapitalista világba menekült a kilátástalanság és munkanélküliség elől. Szóval, ki is ül most döglött lovon? „
m.cdn.blog.hu/sz/szeka/image/dakota_viktor.jpg
Nessy
Azt hiszem unokáink nem éppen áldó imával fognak ránk emlékezni!
Yoda69
Orbanek a terrorizmust tamogatjak. Remelem a CIA most mar odafigyel a gecire, mert veszelyt jelent az egesz tarsadalomra. A letelepedesi kotvennyel is jottek terroristak szep szammal, akiknek kozuk volt a parizsi merenyletekhez. Igy kozvetve orban bunos terrorizmus tamogatasaban.
FLETÓ
Napont más-más hír lát napvilágot! Jó lenne, a ténylegeset látni!
ómió
Csak nem azért, mert pl. "féloldalas" lett volna, hisz', pl. az USA-ról még csak ilyen szavazás se volt sosem!?
FLETÓ
@Horizont: Böszmészgessem Fletót?! Vagy mi?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 14:16
Ilyen hülyének szeretünk téged.Meg ne változz,csalódás lenne számunkra.
FLETÓ
@Horizont: “Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját”
ómió
@kulabombaafityiszre: Az elmeosztályról mindenkit így "minősítesz", bolsiék fajkreténje!? Tükörbenézés nélkül? Nyilván, úgy az "efftársi"!
kereső
Szégyen. És hogyan tud elszámolni lekiismeretével andrea bocskorova- azaz bocskoor andrea kárpát-alja szülötte, amikor honfitársai éppen élet-halál harcukat vivják azzal, akit ő nem hajlandó elitélni a terrorizmusáért, azért mert földönfutóvá teszi a szülőföldje népét, megkinozza , megerőszakolja női honfitársait, a gyermeket, akik egyazon ország állampolgárai vele.
Micsoda erkölcsetelenség- és ez ???!!! képviseli ???Magyarországot, és az ukrajnai magyarokat- azokat is, akik a szülőföldjükért harcolnak, adják életüket azon állam ellen, amelyet ez a fideSS lotyó nem itél el.Nincs joga magyarnak lenni.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:04
Érdekes neked mindenki az elmeoszályról író fajkretén.Te kis mini napóleon.Mai gyógyszer adagodat bevetted?Tudod,szájertől nyeles kalmopyrint.Ha nem akkor az ápoló majd beadja az övét.
ómió
@kulabombaafityiszre: Most meg a saját napi programodat hazudnád rám, bolsiék fajkreténje!? Inkább szedáltasd magadat!
Lepényleső
Egy jó menő csatár mint a bán volt állítólag valaha,ha már a tizenkettedik öngólt rúgja,
saját közönségének hogy nem merül fel az a gondolat,hogy az ellenfél csapatának dolgozik,
tehát elárulta sajátját,na és ha ez többször is előfordul,szemük elől a fátyol le miért nem hull?
gina
Mocskos egy cigány patkánytól várt valaki mást.???. undoritó férgek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.