A Demokrata főszerkesztője szerint egy ilyen társasággal Novák Katalin köztársasági elnökhöz is bejuthatna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
A "másik nem iránt vonzódó" szakágot Szájer vezetné.
Emellett a kecskékhez vonzódó és gyermekek iránt érdeklődő irányvonalat is képviselniük kell - előbbit Huth, utóbbig Kaleta irányíthatná!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Nagyon ideje lenne már válaszolni az aberráltak provokációira és az agresszivitásukra!
Sziszifusz
@Shikari: 06:41
Vedd már észre, ez a buzizó téma csak terelés .
Válaszoljatok inkább arra, hogy szeretett vezéred miért nem tesz meg mindent az uniós pénzek megkapásáért, miért játszik Putyin kottájából, miért szívózik a NATO-val az új tagok felvételével kapcsolatban, miért rúg bele lépten-nyomon az elesettekbe (szoc. törv.), miért, miért, miért ?
A nagyon sok miértre a válasz: azért mert O.V. 1 G.
Alfa
a kecskebaszók egyesülete-szövetsége a tisztázhatatlan nemi identitású kamukeresztény komcsi bencsikkel
Baker
A "másik nem iránt vonzódó" szakágot Szájer vezetné.
Emellett a kecskékhez vonzódó és gyermekek iránt érdeklődő irányvonalat is képviselniük kell - előbbit Huth, utóbbig Kaleta irányíthatná!
Eladott Ország
Bencsik szarzsák! Neked a határvadász ifjúgárdát kellene újraalapítani. Hímneműként férfiak seggét nyalni nem éppen heteroszexuális dolog bencsicska elvtárs. Ócska komcsi feljelentgető, azt sem tudod, mit jelent a hetero, mert egész életedben segget nyaltál. Miért alapítana Bencsik egy olyan egyesületet, aminek nem lehet tagja. Dobtáras Pista vezesd a harcot, Bencsik elvtárs felej neki!...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316132990_429123499376852_1728180239655270115_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=K-A-olcrLQ4AX9sxvzt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAZ8H8o74h5teVLQqIwAsT20lX8Een_qAF81R-r79AIDg&oe=6384F492
Nessy
Bencsik elvtársnál sem a szomszéd a hülye!
telegdilaci
@Eladott Ország:Hány köpönyegjük van ezeknek az aljas Pondróknak? mindig az érdekeiknek megfelelő segget képesek tiisztára nyalni, bár milyen [email protected]!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.