A köztársasági elnök szerdán fogadta a Háttér Társaság képviselőit a Sándor-palotában. Bencsik András a hír hallatán kiborult, és arra kérné az államfőt, hogy a "normális" embereknek is legyen egy civil szervezete. Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója se tartaná jó ötletnek, ha Novák Katalin esetleg máskor is egyeztetne a Háttér Társasággal, mondván, úgyis minden intézkedés érint mindenkit.

Bencsik András kiakadt Novák Katalinra és „pokoli kockázatnak” látná, ha a „másságos” emberek közül valaki „befurakodna” az unokája óvodájába – Ókovács Szilveszter is egyetért

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Varga György

Novák Katalin köztársasági elnök szerdán fogadta az LMBTQ-embereket képviselő Háttér Társaság tagjait, ez nagy vitát váltott ki a Hírt Tv műsorában résztvevő vendékek között. Bencsik András például annyira sértve érzi magát, hogy azonnal megalapítaná a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó emberek civil szervezetét. A Demokrata főszerkesztője szerint egy ilyen társasággal Novák Katalin köztársasági elnökhöz is bejuthatna.

Nem viccből mondom, tök komolyan, hogy azon gondolkodtam ennek a hírnek az olvastán, hogy lehet, hogy vállalnám is ennek a kezdeményezését. Egy olyan civil szervezetet létrehozni, amelyik az NHTM-embereket fogná össze, ez a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereket jelenti

- közölte Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Vezércikk című műsorban.

Bencsik „pokoli kockázatnak” látná, ha a „másságos” emberek közül valaki „befurakodna” az unokája óvodájába.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója pedig arról beszélt, hogy tiszteletben kell tartani az ő életét is, ami elmondása szerint arról szól, hogy szereti a feleségét, imádja a „kölykét”, szeretne még több gyereket, valamint ő egy heteroszexuális és fehér férfi. Demeter úgy érzi, azt próbálják elérni, hogy helyeselje, amit „ők” gondolnak a világról. 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Forrás: hvg.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezek nagyon buta, aljas emberek. És mint ilyenek, veszélyesek. Én ezeket nem engedném a közéletbe, nem adnék teret az ilyen ostoba, uszító, hazug embereknek.
Maradhatnának a hírtévén, azt alig nézi valaki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
Te rohadt tetű a poklot te biztos nem kockáztatod fix helyed van ott.
telegdilaci
@Aki Én: Te sem vagy százas Bencsik Elvtárs jó elvtárs azt a CÖF-szervezetet ami az Magyar Emberek adóforinjaiból tartunk fent hova sorolnád hogy egy uszító gátlástalan jellemtelen féreg az oda gyűlt összes volt komcsi Munkásőr trágyadomb az való igaz Úgy hogy nem kellene folyamatosan tőletek sokkal tisztességesebb EMBEREKET Ócsárolni mindennek elhordani ezért ki mint él úgy ítél!
Németh István
A novák katalin egy szemét aljas némber az usa-soros-ursula hálójába került szemét alak elmegy a magyar és az ukrán föld polgárainak gyilkosával tárgyalni >> akármiről!??? szükség van neki gyémánt kavicskákra???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.