A Fidesz szerint "szégyen és gyalázat", amit a "dollárbaloldal" Magyarországon és Brüsszelben is művel Magyarország ellen – reagált a kormánypárt a DK-s Rónai Sándor pénteki nyilatkozatára.

Reagált a Fidesz a DK nyilatkozatára: "Szégyen és gyalázat, amit a dollárbaloldal Magyarország ellen művel"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a visegrádi országok miniszterelnökeinek kassai csúcstalálkozóján tartott közös sajtótájékoztatón 2022. november 24-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Fidesz közleményében azt írta:

a baloldali pártok "idegen hatalmak által felvásárolva szünet nélkül a nemzeti érdekek ellen dolgoznak".

A kormánypárt azzal vádolja a baloldali pártokat, hogy az Európai Parlamentben (EP) "saját kezűleg megszövegezték és megszavazták", hogy Magyarország semmiképpen se kapja meg a neki járó uniós forrásokat.

Nyilván ők szívesebben látnák a magyar embereknek járó pénzt Gyurcsányék, a baloldali pártok, vállalkozások és a Soros-szervezetek számláin, ahová a guruló dollárok is érkeztek

- fogalmaztak a közleményben.

Rónai Sándor DK-s EP-képviselő online sajtótájékoztatóján az Európai Parlament Magyarországnak szánt uniós forrásokról szóló állásfoglalása kapcsán azt állította:

a Fidesz azt akarta elérni, hogy ha a kormány nem jut uniós pénzhez, akkor ne jussanak a magyar emberek, vállalkozások és önkormányzatok sem.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:52
Érdekes gyurcsányozni tudsz,az viszont természetesen elkerülte a figyelmedet,hogy a fidesz nevü országrontó geci egylet arra nem válaszolt vajon a hidvéghy nevü fideszes patkány tett-e ilyen javaslatot.
Elárulom neked biztosan tett.Példa a norvég alap pénze.Szóval nyugodtan apró villázhatsz legalább olvassuk milyen hülyék ezek a fidernyákok,mert a lényeges kérdést nem merik feltenni,csak a seggnyalás megy a végkimerülésig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Azért a dollárbaloldal csak azért művelheti ezt veletek, mert azt tettétek az elmúlt 12 évben, amit tettetek ! Kutyaütők ! Tartoztok egy országgal !
Edebácsi
Mert ki az, aki pénzhez juthat ma Magyarországon? CSAk A FIDESZ!
Magyarország nem a Fidesz!
ómió
Az efftársak mindenhol keresztbe tesznek Magyarországnak!? De, hisz', ez az "efftársi hazafiság" maga!
telegdilaci
@sgl:És mi van a Rubel jobboldallal hiszen csak a vak nem látja hogy a Putyin és a Lavrov Pincsi kutyusai ki nem maradnak a gazdik hátsójából! ezzel persze minden rendben! mert nekik lehet.
evacica
És amikor Orbán Kövér és a többiek, na meg a fidesz Sorosból élt,?! Akkor Dollár fidesz volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.