A Fidesz szerint "szégyen és gyalázat", amit a "dollárbaloldal" Magyarországon és Brüsszelben is művel Magyarország ellen – reagált a kormánypárt a DK-s Rónai Sándor pénteki nyilatkozatára.

Reagált a Fidesz a DK nyilatkozatára: "Szégyen és gyalázat, amit a dollárbaloldal Magyarország ellen művel"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a visegrádi országok miniszterelnökeinek kassai csúcstalálkozóján tartott közös sajtótájékoztatón 2022. november 24-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Fidesz közleményében azt írta:

a baloldali pártok "idegen hatalmak által felvásárolva szünet nélkül a nemzeti érdekek ellen dolgoznak".

A kormánypárt azzal vádolja a baloldali pártokat, hogy az Európai Parlamentben (EP) "saját kezűleg megszövegezték és megszavazták", hogy Magyarország semmiképpen se kapja meg a neki járó uniós forrásokat.

Nyilván ők szívesebben látnák a magyar embereknek járó pénzt Gyurcsányék, a baloldali pártok, vállalkozások és a Soros-szervezetek számláin, ahová a guruló dollárok is érkeztek

- fogalmaztak a közleményben.

Rónai Sándor DK-s EP-képviselő online sajtótájékoztatóján az Európai Parlament Magyarországnak szánt uniós forrásokról szóló állásfoglalása kapcsán azt állította:

a Fidesz azt akarta elérni, hogy ha a kormány nem jut uniós pénzhez, akkor ne jussanak a magyar emberek, vállalkozások és önkormányzatok sem.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
rohadék hazaáruló fidesz bélférgek!! kontra, rekontra!!
"A DK szerint Orbán Viktor az év lebukását mutatta be Brüsszelben azzal, hogy meg akarta akadályozni, hogy a magyar emberek, vállalkozások és önkormányzatok uniós pénzhez jussanak.
A miniszterelnök háromszorosan is elárulta Magyarországot és a magyarokat: először amikor 12 éven át ellopta a magyaroknak szánt uniós pénzt, másodszor amikor az Európai Bizottság felszólítására sem számolta fel a korrupt rendszerét és állította helyre a jogállamot, harmadszor pedig amikor saját kezűleg akarta megakadályozni, hogy a magyarok akkor is uniós pénzhez jussanak, ha azt a pénzt nem ő oszthatja el.
Ha tehát Orbán nem tud lopni, akkor szerinte inkább menjen tönkre egész Magyarország.
Ez egy magyarellenes politika, ez hazánk nyílt elárulása."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edebácsi
Mert ki az, aki pénzhez juthat ma Magyarországon? CSAk A FIDESZ!
Magyarország nem a Fidesz!
sgl
@Toller Béla: ki az erősebb?
Dollárbaloldal vagy az áljobb rubelfidesz ??
ómió
Az efftársak mindenhol keresztbe tesznek Magyarországnak!? De, hisz', ez az "efftársi hazafiság" maga!
telegdilaci
@sgl:És mi van a Rubel jobboldallal hiszen csak a vak nem látja hogy a Putyin és a Lavrov Pincsi kutyusai ki nem maradnak a gazdik hátsójából! ezzel persze minden rendben! mert nekik lehet.
evacica
És amikor Orbán Kövér és a többiek, na meg a fidesz Sorosból élt,?! Akkor Dollár fidesz volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.