Itt van velem lélekben tizenötmillió magyar ember – hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök kárpátaljai látogatása során.

"Itt van velem 15 millió magyar" – mondta Novák Katalin Ukrajnában

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A köztársasági elnök együtt imádkozott a beregszászi református gyülekezet tagjaival az advent első vasárnapján tartott ünnepi istentiszteleten, amelyen Zán Fábián Sándor, a Kárpátaljai Református Egyház püspöke hirdetett igét – írta meg az mfor.hu.

Köszöntőjében Novák Katalin emlékeztetett arra, hogy legutóbb márciusban, a háború kitörését követő napokban ugyanebben a templomban hetven református lelkésszel közösen imádkoztak a mielőbbi békéért. Most

"lélekben itt van tizenötmillió magyar ember Magyarországról és a Kárpát-medence minden részéről és a diaszpórából"

- bírta mondani Novák.

Forrás: mfor.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Engem ne képviseljen egy nemlétező köztársaság kinevezett "köztársasági" elnöke!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@bencemacska: te hülye a nem létező köztársaságról beszélsz? mire alapozol? a novák katalin nem köztársaságot mondott hanem 15 millió magyart Persze, hogy te sem vagy benne mert te nem is vagy magyar, te hülye cigány-zsidó keverék vagy !@Horizont: @Béla333: @Mirabilis: magyar létükre tiltakoznak a kata nyilatkozattal szembe! Nagyon helyes! mindenki sajnálja az elesetteket, de nem sajnálhatjuk a szemeteket! Azok pedig az ukrán briganti gyilkosok és a támogatóik akik nem lépnek fel a vezetőik ellen, inkább elvándorolnak mert jobb élősködni! Potyán belecsimpaszkodni más nehéz sorsúvá tett nép, népek nyakába!
KÜLÖNBEN a novák kata a felmosóvödröt választotta, nagyon helyesen és felmond hétfőtől búcsúzik!
Németh István
Nagyon utálom ezt a mondását a katának! Egy magyart jól mondom egy magyart nem képvisel! Ha bele gondolok ő is tót - még magát se!
pacal
"Itt van velem 15 millió magyar"

Ez olyan duma, mint a 1000 éves Magyarország, vagy a 2000 éves kereszténység. Pár évtized ide vagy oda nem számít.

De az sem igaz, hogy ott van vele 15 millió magyar, mert minimum 3 millió fideszes orbánista kőbunkó nincs vele, akik az oroszoknak drukkolnak, mintha csak egy focimeccset néznének.
pacal
@Németh István: Katás voltál te is és most már nem vagy az? Kinek mit intéz a kormánya.
Logogrif
@Németh István: Pistike még írni sem tud...sokszor nekifut, aztán meggondolja stb, stb... ezi csal a bunkóságát igazolja.
bencemacska
@Németh István: ma, 18:08
Az államot - amelyiknek a levegőjét rontod a jelenléteddel - ma már nem Magyar Köztársaságnak, hanem Magyarországnak hívják. Ezt egy bozgornak is illik tudni!
U.i.: Legközelebb mielőtt megszólalsz, mosd ki a szád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.