A magyar miniszterelnök kritikusai szerint Orbán Viktor veszélyes kettős játékot játszik, amivel gyengíti az Európai Unió egységét: ilyen a nemzeti konzultáció, amellyel törekszik az oroszellenes szankciók megakadályozására.

Bajor közmédia: Orbán Putyin "kormányzója" az EU-ban

A Kreml által közreadott képen Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) és Orbán Viktor miniszterelnök (j) tárgyalása Moszkvában 2022. február 1-jén. MTI/Kreml

Orbán Viktor az uniós pénzeknek köszönheti a hatalmát, különben nem más, mint Putyin trójai falova – vélekedett a bajor közmédia az Index szerint.

BR24 oldal azt írja, Orbán Viktor hónapok óta akadályozza az Oroszország elleni szankciókat. A kritikusok ezért a magyar kormányfőt Putyin „kormányzójának” tekintik az EU-ban. A bajor közmédia a következő kérdéseket tette fel:

„mi az oka Orbán Putyin-közelségének, és miért engedi meg neki ezt az Európai Unió?”

A három szerző kifejti, hogy a magyar miniszterelnök miként tartja vissza az oroszellenes brüsszeli szankciókat, ezért lehet szerintük az orosz elnök bábja Európában. Veszélyes kettős játékot űz, amivel gyengíti az uniós egységet – vonja le a következtetést a cikk.

Forrás: Index

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
@Nessy: Csak ez már délutánnak is késő. Inkább kora este!
Pálinkás Pál
itt az ideje valóban tenni valamit, Unió...senki nem sírna a putris után...
Béla333
Orbán Putyin kormányzója az Unióban és a magyar nép árulója!
justhpeter
Már régen nem világújdonság, hogy Orbán csak egy primitív csicska Putyin szolgálatában, amit csak az a közel egymillió birka nem vesz észre, akik "érdekbirkaként" a sorsuk pénzben is kifejezhető javulását várják a vezérüktől. Ám a sok érdekbirka arra ma még nem gondol, hogy a fideSS-kdnp és a NER bukása után bizony le lesznek vágva.
Gazella
Nicsak..ki beszél.. Unió bekeményitett.
DADA viktorka..
Aki Én
Osztják a retkes hazaáruló cigányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.