A dollárbaloldal még most is a szankciók mellett áll" – tartalmazza a Fidesz közleménye, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez.

Fidesz: a dollárbaloldal még most is a szankciók mellett áll
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke videókonferencia keretében részt vesz a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén, a Karmelita kolostorban 2022. november 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A nagyobbik kormánypárt baloldali ellenzéki pártok azon nyilatkozataira reagált, amelyek szerint a üzemanyagok ársapkájának eltörlése kormányzati kudarc és újabb megszorítást jelent.

Mint írták, a szankciók miatt egész Európában elszálltak az üzemanyagárak, a napokban életbe lépett olajszankciók pedig még nehezebb helyzetet teremtettek.

Sajnálatos, hogy a baloldal a guruló dollárokért cserébe még most is azt igyekszik bizonyítani, hogy a szankciók működnek, miközben a szankciók miatt kellett kivezetni a benzinárstopot, amit a baloldal a kezdetek óta ellenzett

- fogalmazott közleményében a Fidesz.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mi van a rubeljobboldal elbaszott országdúlásával? Ti bűnözők, romba döntöttétek az országot 12 év alatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
Azert valamit tisztazzunk, ki hazudik, Orban vagy Orban!
A szankciokat allitolag nem szavazta meg, MO kivetelt kapott es olcsobban kapja az olajat/gazt.
Mostmeg a szankciokra hivatkozik az aremeles miatt.
Ja, ö MINDIG hazudik...Mellekesen pedig rögtön adot is emelt, amit ugye a kormany sosem tesz, mindig csak a baloldal...
Aki Én
@teuton: ez pusztán annyit jelent, hogy nyíltan nézi totál elmebetegnek a híveit.
Na, ebben igaza is van. Hogy kihasználja, az nem szép dolog.
simmering73
Mi van a rubeljobboldal elbaszott országdúlásával? Ti bűnözők, romba döntöttétek az országot 12 év alatt.
Emmersson71
ORBÁN ELTÖRÖLTE A HATÓSÁGI ÁRAS ÜZEMANYAGOT!

Ezzel kell folyamatosan kampányolni! A kolostormalacnak bejött a 13. havi nyugdíjjal :P
csak úgy....
a fidesz még mindíg a szemenszedett hazúgságaik mellett áll! -ezt csak a nagyon hülye nem veszi észre és a fizetett oktondi legénysége!
Clavigo
@KisTehen: Hát ez kibaszott szánalmas,,Böcce..( mármint ez a dagadt Pöcs,,meg a rajongói.) Elképesztő hülyék vagytok, Böcce..( még te is :). )
Istenakinincsen
@KisTehen: 0rbán mások cerkájával veri a csalánt (kereskedők, importőrök, MOL,..stb), és ezt senki sem kedveli:)
Amúgy a benzin hatósági ára, amit még a háború előtt vezettek be az elhibázott brüsszeli szankciók ellen, tarthatatlanná vált az olajembargó miatt, ami nem vonatkozik ránk.:)
csak úgy....
@KisTehen: ki a kurva anyád kormányozza magyarorszádot több mint 13 éve ,te kis szervilis tetü? az ellenzéknek még arra sincs sansza, hogy elbaxxon valamit! -ha csak nem hazudoztok rájuk efftársilag valamit...
Emmersson71
@KisTehen: Nem fúrta meg senki..csak ennyiért tarthatatlan volt! Persze, könnyebb megint valakire a daginak rátolni a felelősséget, mint elismerni, hogy balfaszok voltak!
Havanagi
Szankciók miatt,!Hol volt akkor háború,hol volt szankció,amikor sapkát tettél az üzemanyagokra,GECI!
Emmersson71
@KisTehen: Nem riogatás a tények közlése - amit a lakájmédia elhallgat! -, hogy nincsen üzemanyag, akadozik az ellátás, a kis kutak nem kapnak benzint és gázolajat! Ezek tények!
Aztán persze, hogy megindul a jó nép és betankol.
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 18:19 hmmm...december van észrevetted?
ma, 18:26 Mi lett más??? Pl: Kinyitottak a bezárt kutak(Lukoil), lehet tankolni, előkerült a rejtett tartalék, nincs sapka, nincs sor:)(persze nem mindenhol, de nincs akkora hiány mint a sapkásnál)
Emmersson71
@KisTehen: Tegnap megtankolt, akinek sürgős volt :P
Nessy
@KisTehen: Ügye nem zavar, hogy a szankciók minket nem érintenek, egyénként is csak most lépett életbe az Unióba is? Mióta nem kaptak üzemanyagot a kis kutak? Csak fenyegetést, hogy megszüntetik, ha bezár. Mióta van országos káosz? Szépek a sapkák, csak éppen termék nincs, amire rá lehetne húzni! És így karácsony előtt csak rosszabb lesz a helyzet! Tej van drágább, tojás a piacon kapható drágábban, de pl. kristály cukor nincs.
nejlontacskó
@KisTehen: " nem a bevezetésének volt az oka a szankció, hanem a kivezetésének "
Rendben van, de melyik szankció okozta mindezt?
Az amelyiket Orbán Rubelovics Viktor megszavazott, vagy az, amelyikre állítólag mentességet kapott Magyarország?
drrotf
Ha Orbán megszavazta akkor a nemzeti egység megköveteli hogy a baloldal is kiálljon a szankciók mellett!Ha nem állnának a szankciók mellett akkor hazaárulók lennének a jobb oldali média szerint, ezt meg nem akarják.Érdekes hogy a fidesznyikek és a társaik nem hallják meg Matolcsyjuk szövegét, hogy nem a szankciók és nem a háború miatt nagy az infláció, hanem a korábban G.1-nek mondott Orbán Viktor rossz gazdaságpolitikája miatt, és az ársapka rossz, árúhiányt okoz és azonnal ki kell vezetni!!Ezek a részlegesen siket emberek nem hallják csak az uruk szavát, az Orbán urukét, csak hát ő egy jogász és nem ért a gazdasághoz úgy mint a volt gazdasági minisztere aki most a MNB elnöke!Szak kérdésekben a szakemberekre és nem a hazug , csaló politikusokra kell hallgatni!
csak úgy....
@KisTehen: itt van a nyakunkon a tél,titeket jószágokat illik bevezetni a meleg istállóba,ha csak te nem rideg marha...
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 20:00 Ki mondta hogy több lett? Szerda reggel kinyitott és láss csodát: van minden! Persze eddig is volt, csak annyiért nem adták...inkább bezártak.
Emmersson71
@KisTehen: A pánikvásárlás következménye volt az üzemanyaghiány!
Nessy
@KisTehen: Nincs autóm, de viszont sapkás tejet, meg cukrot már egy hete nem látok!
teuton
@KisTehen: Aha... Tehat az ellenzek "furta meg" a benzinsapkat??? Nem Soros, nem Gyurcsany, nem Brüsszel? Nem a MOl ment majdnem tönkre bele, nem az orszag adosodott el inkabb??? Nagyobb birka mar nem leszel Nagy Marha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.