Bizonyítottság hiányában hét év után megszüntette a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Farkas Flórián nevével fémjelzett Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) Híd a munka világába programjának ügyében. Az 1,6 milliárd forintos programot korábban az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) is vizsgálta, sőt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) fel is mondta a támogatási szerződést a védhetetlen visszaélések miatt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De leginkább, kinek kellett leadni a pénzből? Hova ment az ""alk...ja nem, az alaptörvényes""?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez eleve tudnivaló volt. A zunió cigánypolitikája direkt nem piszkálja az ilyen eseteket...különben már azok a tavarisok meg a szargentinik rég regénybe foglalták volna hogy magyar korrupció.
telegdilaci
Ez azért érdekes hogy Ennél a börtöntölteléknél nem vizsgálódik a NAV-bizonyíték hiányában,Közben meg Márki Zay-ra a fidesz ráuszította a NAVOT-hogy felháboritó meg kell vizsgálni honnan jött a támogatás,közben ez nem közpénz sem nem EU-Támogatás viszont a tolvaj Flórié az volt amit a saját fajtájától ellopott,de ezt a szent Embert nem szabad bántani mert jót cselekedett,és ez a bűnöző a mi Emberünk akinek nem engedjük el a kezét!
leszholnapis
@telegdilaci: várom hogy mikor takaritják el a cigánymaffiát
csak úgy....
ha a flóri mesélni tudna, jajj de nagy mesemodó volna...
választhatott kettö lakat között és ö a száján lévöt választotta.
Bélabácsi
Farkas Flórián vélhetőleg ugyan azt tudja amit Szájer József is. Mi történt a Bibó kollégium egyik szobájában. Talán Putyin is.
Béla333
Szerintem egyértelmű a dolog: ugyanúgy, mint a többi maffiózónál: ha a lopott pénz zömét beszolgáltatja a maffia vezérnek és a vezetőknek, akkor kimossák a szarból. Csak azokat hurcolják meg, akik saját szakállra lopnak.
Flóri rendes samesz: biztos beszolgáltatta amit kellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.