Szerda hajnalban a külgazdasági és külügyminiszter is Katarba utazott. Szijjártó Péter szerint Abdul Rahman Ál Száni „komoly munkát végzett az elmúlt időszakban, hiszen a világbajnokság megrendezése komoly erőfeszítéseket kívánt”. Kedden megérkezett Katarba a magyar honvédség Falconja is, melyet két OTP-s magánrepülő követett. Kedden délben a NER kedvenc magángépe, a Mészáros Lőrinc által gyakran használt Bombardier luxusgép is Katar felé indult Ferihegyről.

Orbán Viktor miniszterelnök után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is Katarba utazott, de a kormányfővel ellentétben nem a labdarúgó-világbajnokságra érkezett – írja az Index.

A tárcavezető szerda hajnalban landolt a dohai repülőtéren, ahonnan egyenesen szentmisére ment, majd interjút adott az al-Dzsazír pánarab televíziónak, és végül a katari kollégájával találkozott.

Szijjártó Péter közösségi oldalán azt írta:

Külügyminiszter kollégám, egyben barátom komoly munkát végzett az elmúlt időszakban, hiszen a világbajnokság megrendezése komoly erőfeszítéseket kívánt.

Katar megfelelt a kihívásnak, jó házigazda, de ma nem a futball, hanem a kétoldalú gazdasági és kereskedelmi együttműködés kérdései kerülnek napirendre.

Már Orbán is Katarban van

A 24. hu közben arról ír, hogy nyilvános repüléskövető oldalak adatai szerint kedden délelőtt landolt a dohai repülőtéren a magyar honvédség Falcon 7x típusú repülőgépe. A gép fedélzetén azonban nem utazhatott a kormányfő, mert a hajnali kecskeméti induláskor még Budapesten tartózkodott. 

A Flightradar adatai szerint a magyar kormánygépet az OTP érdekeltségébe tartozó két magánrepülő követte Dohába. Csányi Sándor, az OTP elnöke vezeti a Magyar Labdarúgó-szövetséget. A két gép hétfőn érkezett vissza Üzbegisztánból, ahol az OTP az ország ötödik legnagyobb bankját készül megvásárolni, az erről szóló szerződést hétfőn már alá is írták. Kedden reggel 9 után negyedórás eltéréssel mindkét repülő Doha útiránnyal indult el Budapestről. Budapest és Doha között a repülőút körülbelül öt óra.

A miniszterelnök egyébként már hétfőn összekapcsolta a világbajnokságot és az OTP üzbég bankos üzletét. A Twitter-oldalán azt írta:

A helyi bajnokságból a VB-re! Gratuláció az OTP-nek az első Európán kívüli bankjához.

Kedden délben a NER kedvenc magángépe, a Mészáros Lőrinc által gyakran használt Bombardier luxusgép is Katar felé indult Ferihegyről.

Forrás: Index, 24.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacal
Ezek tényleg magánvagyonuknak tekintik az ország pénzét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Hogy hányszor és kire szavaztál...mert nem az a lényeg :)
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:28
@kulabombaafityiszre: ma, 18:22
Mehetsz haza,mint a németek.HAHAHA
pacal
@Csizmás Kond: Megdögelsz te istentelen geci. Te csak ezzel foglalkozzál - a többi nem számít.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem mi bármiről beszélünk te oda lukadsz ki hogy lehülyézel...ez lehet akarat vagy akár viselkedési zavar...szerintem pedig neveltetési, probléma.
Ami a témát illeti vagy felületesen olvastad vagy mint általában nálad jelenség ismét nem értetted meg mit írtam...mert butaságot ugyan nem szép elkövetni de ha az ember megszégyelli akkor megbocsájtható viszont aki nemhogy megszégyellje hanem még kérkedik is vele, na ott bajok vannak.
..így beszéltek a családban is lehülyézve egymást...mert én bár falusi vagyok de leharapnám a nyelven ha ezt a útszéli beszédet kéne használjam...
Csizmás Kond
@pacal: ...tehát te vagy az a kokós csak még nem volt mivel tökrelődd magad...látod látod, a sántakutya eset sosem hibázik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.