Több betöréssel gyanúsítják a szentendrei rendőrök a 38 éves F. Rolandot, aki víkendházakból akart lopni.

Lecsapott a rendőrség egy "sátorlakóra", aki több konzervet is ellopott, mert nem volt mit ennie
Fotó: police.hu

A tájékoztatás szerint a "sátorlakó" szigetmonostori hétvégi házakat szemelt ki magának F. Roland, egy éjszaka alatt hármat is meglátogatott 2022 decemberében. Az egyik tulajdonosának jelzésére indultak meg a rendőrök, rövid idő alatt azonosították és elfogták a Duna parton felállított sátrában élő férfit, akinek cipőnyoma kísérteties hasonlóságot mutatott az egyik helyszínen rögzített nyommal.

Mostani betörései elsősorban rongálási károkat okoztak, ahogyan későbbi kihallgatásán fogalmazott: „nem vittem el semmit, mert nem találtam kaját”. A kézzel betört ajtó, ablak, vagy éppen a vállal befeszített ajtó javíttatási költségei meghaladják a 100 ezer forintot.

Két tavalyi akciójakor 7-8 konzervet zsákmányolt, a kukorica, csicseriborsó, ananász és paradicsomkonzervek mellett három májpástétom landolt a zsebében.

Az állítása szerint körülbelül másfél éve fedél nélkül élő, jövedelem-, és munkanélküli, azóta letartóztatott férfit lopás vétségével gyanúsítják.

A további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Forrás: police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Biztos csak azert tette, mert mostantol lesz rendszeresen kjajaja es fazni sem fog, meg hetente 1x fürödhet is. Sajnalom, de ez a magyar valosag!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: MAKÁKÓ!!! TE MOCSKOS ROMÁNCIGÁNY BOZGOR!!!HÚZZÁL MÁR EL A RETKES KURVA ANYÁDBA TE FÉREG KLOZETLAKÓ!!!
magyar1
@Horizont: Sajnos vannak akik olyan helyzetbe kerültek,hogy nem is veszik fel őket sehová mert még fürödni sem tudnak hol. Neked kellene egy ilyen dolgozó?
A kormány ahelyett, hogy a nyugdíjasokat csalogatná munkára ezeknek a fiataloknak a helyzetét javíthatná, hogy legalább egy munkásszállón tudjon lakni, fürödni, pihenni.
magyar1
@Horizont: Számos olyan helyzet van (nem a milliárdos családokról beszélek) hogy egy válás után a férfi legtöbbször drága albérletbe kényszerül, amit ha megszűnik a munkahelye vagy valami miatt nem talál munkát nem tudja fizetni, vagy nők akik albérletből gyerekkel kerülnek nehéz helyzetbe stb.
Arról nem is beszélek, hogy lakást vásárolni jelenleg ki tud egy válás után?
Pálinkás Pál
@Shikari: szeva büdös román...látom még nem " beszélgetett " el veled a moszad...ne aggódj...meglesz az is...
r2d2
Karácsonyt már nem sátorban tölti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.