„Megint buktunk! Pesterzsébeten is buktunk. Itt 30 évig a baloldal győzött, most először mi. Most először – amikor a túloldal szerint válságban vagyunk és mindennek vége. Ja. Úgy tűnik, ti tényleg mindig szopni fogtok. Mert kretének vagytok. Puszi.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ja, a mandiner?Ez a mezei tapló,gyökér,prosztó retkespofájú bayer csak ott fordulhat elő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Emmersson71: Ne mondj mar hulyeseget, ha megkerhetlek! Az BAJOR Lili, es Bajor Imre lanya, aki szinten szinesz lett! Ennek a szarkupacnak a kolkei is csak elkenyeztetett logosok - az eletben nem lesz szakmajuk. Mint ahogy a gazsi gyerek se kepes meg egy normalis szakmat vagy allast. Mindegyikuk el van kenyeztetve, kulfoldon jarnak iskolaba, de semmit sem tanulnak, csak kapnak egy plecsnit, oszt jonapot!
karma1
@FLETÓ: A kerdeseidre valaszolva (mert egyaltalan nem nehezek)
1/ Azert kene kritizalnod, mert 2 millio embert nem hiszem, hogy olyan jol tudna fizetni ez a rendszer, hogy elobb-utobb ne talalkoznanak az iszonyatos inflacioval, az arsapkak iszonyuan karos mivoltaval, stb. De ha nem tudtok semmilyen mas nyelven, hogy a kulfoldi sajtobol is megtudjatok a valosagot, akkor azt hiszitek, mint a birkak az akolban, hogy ez a hely meg a fokolompos birka a legszebb es legjobb a vilagon.
2/ Nem ugy kezdodott, hogy mi mondtunk mindenfelet orbanra, hanem kezdodott a "lipsizessel" (aminek aztan a vilagon semmi ertelme sincs igy!), a bolsizassal, komcsizassal (annak kulon baja volt, hogy mindezeket a jelzoket pont bayerzsoti, stefka, bencsik, plane koverlaca ontotta a nepre, akik maguk is a Partnak (Kadarnak, az MSZMP-nek!!!) dolgoztak, akik munkasorok voltak (ami az egyik legundoritobb poszt volt a szocialista rendszerben, mindjart az onkentes rendor utan voltak a "rangsorban"), es azt se felejtsd el, hogy legecizni epp a legnagyobb fideszes gecizte le a fonoket, bajtarsat ! Es mivel az ellenzeknek nincs mas eszkoze (ebben a pillanatban me'g) - az a legkevesebb, hogy nevukon nevezik azokat, amik. (Peldaul koverlacat oreg komcsinak, pap danielt az MTVA-tol hivatalosan is hazugnak lehet mondani, valamint ha meszaros lorikere valaki azt mondja, hogy "stroman" - bizony, az is igaz, barmennyire is pejorativ!
3/ Az elmult 8 honapban elegge markansan kirajzolodott, hogy mzp fidesz-csicska volt es egyben trojai falo (epp ezert oriasi bukas onmagaban is), viszont mig minden gyurcsanyozo kispart haldoklik - akar mar holnap is feloszlathatnak magukat - van kit kovetni, pl. Dobrev Klarat es a DK-t.
Egyenlore a pocakos gazdaallatodat is kizarolag ok idegesitik.
Eredetileg azert is nyomta be mzp-t a dagadt focista, mert mikor latta Dobrev nepszeruseget, - siman osszefosta magat, es azota sincs nyugta - azert szorakozik tanarokkal, egeszsegugyisekkel. mindenkivel - de igy gyorsan rabaszik!
FLETÓ
@karma1: Summa summarum: DOBREV is csicska! Feri is! csak hát Új-Zélandon ez nem látszik!
FLETÓ
@Horizont: Többes számban beszéltél... Ordenáré stílus az LIBSI hagyomány!
FLETÓ
@Maccska: Legközelebb helyrajzi számot kérj! :-)
Emmersson71
@karma1: Segítek picit, talán túl áttételes volt az irónia :)

Pankotai Lili/Bayer Zsolt - káromkodás ---> Bayer Lili (de lehetett volna Pankotai Zsolt is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.