A Mészáros részvények lassan csak a vécén érnek valamit jelentette ki Facebook oldalán Hadházy Ákos, független parlamenti képviselő.

A Mészáros részvények csak a vécén érnek valamit – A felcsúti zseni és az Admirálisgenerális is megkapta a magáét

A politikus szerint Lőrincz és családja, minden nevükre irt vagyon, minden sokmilliárdos állami megrendelés ellenére sem tud megállni a saját lábán. Az egy dolog, hogy a Forbes becslése szerint már nem ő a leggazdagabb magyar, de a birodalom központi cégének részvényárfolyama mindennel jobban jelzi, hogy mi történik:

a felcsúti zseni és emberei lényegében elégetik/felélik a nekik adott százmilliárdokat.

Szerinte az Admirálisgenerális is látja ezt, hiszen az utóbbi időben elkezdte „diverzifikálni a portfóliót”, vagyis egész ágazatokat szervezett a Mészáros birodalmon kívülre.

Nem jó hír ez, hiszen az új oligarchák még éhesebbek, ők is akarnak saját jachtot meg magánrepülőt, még többe kerül az etetésük az adófizetőknek.

- tette hozzá.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem úgy van az, a felcsúti zseni okosabb mint egy cukerberg.

És nagyobbat ugrik mint egy templomtorony.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Bolsiék vezérgyagyása! Az eszed hiányában azokban gyönyörködjél csak te magad!
sokanvagyunk
Olvasatomban az Opus Global magyarul: világraszóló mű... - a tőzsei esése mindenesetre az.
teuton
@ómió: Gyönyörködöm a tözsdei grafikonokon analfabeta fejkreten naci efftars, de en nem a Penztarosba fektettem, hanem a forintra shortoltam 399,8nal es ezüstöt veszek mar vagy 3 honapja. Mondanom sem kell, mindkettö bejött, ismet, nezdd meg a grafikont! Ja, analfabetakent a matek sem megy neked...
ómió
@teuton: Gyönyörködj, befuccsolt kutyaagyú bolsijózsi, a brüsszeli efftársaid korrupciós tengerében! Ott már nem tudsz "befektetni"?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, mifele TENGER? Tengerbe csak a magyar qurmany fektetett be milliardokat, de abbol is csak 300 m-es partszakaszra futotta, ahol epphogy egy luxusjacht tud kikötni, de egy teherhajo nem! Egyebkent ertem en, hogy neked magas egy grafikont ertelmezni, tözsdezni meg abszolut nem tudsz, mert ahhoz irni-olvasni es szamolni is tudni kellene, de kutyaaggyal nehez...
balos
@teuton: Sokat vársz 1 egy bites turulbaszótól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.