A világpiaci ár felét sem kapják az olajért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nagyon helyes, fulladjanak bele az olajukba. Legjobb lenne ha vinnek magukkal a moszkovita hazaarulo bagazst is, O1G-vel az elen.
Alfa
a barom orbán és a szekta mantráz: "a szankciók nem ártanak putyinnak és az oroszoknak" de az oroszok már térdelnek..
de azért .erre hivatkozva lop orbán és a szekta éjjel nappal...mivel hogy kibaszott korrupt kamukeresztények a barmok
Emmersson71
@KisTehen: Az azért megvan, hogy Oroszország nem jószívűségből adja olcsóbban Kínának és Indiának az olajat, hanem azért, mert az EU-ban nem vásárolnak tőlük?! Kell a lóvé nekik a háborújukhoz, így annyiért adják és annak, amennyiért és azoknak, akik gyorsan megveszik tőlük. Tehát az EU-s szankciók működnek!
Egy hidegháborút már megszenvedtek a ruszkik, ezt is megszopják.
icegygenabro
@KisTehen: a 27% tolvajáfa nem zavar mi??
Törölt Nick
@KisTehen: Az megvan, hogy mi az ócccsó ruszki olajat vesszük, mégis drágábban tankolunk az összes európai országnál? Tudod, azoknál akik a méregdrága világpiacit veszik.
Emmersson71
@KisTehen: Tetű Putyin indított egy háborút, ti pedig neki szurkoltok! Már fogy a menyétképű körül a levegő, ez pedig a szankciók miatt is van. Lehet, hogy nekünk most nem annyira jó, de a ruszkiknak sokkal szarabb lesz.
Nessy
@KisTehen: Az uniós átlag inflációnak a mienk a duplája! Nálunk drágultak a legjobban az élelmiszerek! De ez meg ne zavarja a mimóza lelkedet! Tényleg, te adócsaló vagy, hogy ilyen jól tudod??? Egyébként a 27% ÁFA ( ami a legmagasabb az unióban több ezer milliárd plusz bevételt jelent a költségvetésnek, amiből lehet osztogatni a barátoknak, meg a "családnak"! Bolond lenne a kormány lemondani róla, mint más normális kormány. ahol még van, ahol a fele sincs az infláci "sapka" nélkül, mint nálunk sapkástól!
icegygenabro
@KisTehen: Miért magadból indulsz ki? Ja, mert te is kecskebaszó vagy...
kereső
@KisTehen: 19:06. Az megvan, hogy a MOL-nak Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban. Romániában is vannak kútjai, és ott olcsóbban lehet tankolni, mint a magyar MOL kutaknál.Az, is megvan, hogy a szlovák MOL-os olajfinamitóból is jön olaj, drágábban mint más országba. Az iis megvan, hogy a MOL hatalmas nyereséget könyvel el. az extra profit adó ellenére, a magyarországi eladások után. Az is megvan, hogy dupla jövedéki adó terheli a magyar üzemanyag árakat. Magyarázz még barom. És, ne legyél önelégült- mert nem veled foglakozunk, hanem a baromságaiddal.
kereső
@KisTehen: Természetesen megvan, de ez nem magyarázza, hogy a környező országok MOL kútjai miért is olcsóbbak , mint az itthoni kutak, holott Magyarország állitólag olcsóbban kapja az orosz olajat. Lehetséges lenne, hogy erről is hazudnak a felek, mint a gáz beszerzési áráról? Kimélj meg bennünket a kreml és a habonyrogánbúnöző páros elhajlitott valóságot bemutató propagandáitól.
Clavigo
@KisTehen: Nem vagy népszerű, Böcce.. Csak itt mindenki törődik veled,,,szocialisan,,ahogy egy
féleszüvel szoktak,,.,,, . Sajnálnak téged ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.