A köztévé riportere országszerte tizenhárom lakást bérelt, ahol a számára történő bérletfizetésdély ellenében prostituáltak végeztek szexmunkát – derítette ki az RTL híradója pénteken.

Megszólalt az MTVA a Kékfény prostituáltak futtattásával meggyanúsított riportere ügyében

Fotó: pixabay.com

Mint a 24.hu írja, az MTVA szombaton reagált a Mandinernek. Azt közölték a lappal, hogy a letartóztatott férfi korábban valóban a Kékfény című műsor riportere volt, de ma már nem a közmédia alkalmazottja.

A Mandiner azon kérdésére, hogy az MTVA-ban lesz-e belső vizsgálat, amely megállapítja, hogy a férfi törvénysértő tevékenysége, illetve az ennek révén esetlegesen vele kapcsolatba kerülő bűnözői csoportokkal való viszonya milyen mértékben befolyásolhatta bűnügyi riporteri munkáját, az MTVA az alábbiakat válaszolta:

…az érintett személy tevékenységével kapcsolatban a munkahelyi vezetője a hírről való tudomásszerzést követően azonnali tájékoztatást kért a műsor készítőitől. A Kékfény szerkesztőjének, illetve felelős szerkesztőjének tájékoztatása szerint az eljárás alá vont személy riporteri munkáját semmilyen irányban nem érte befolyás: befolyásolás sem részéről, sem pedig más részéről az ő irányába nem történt.

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
NINCS MIT CSODÁLKOZNI, HISZEN AZ EGÉSZ MTVA EGY NAGY KUPLERÁJ!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@ómió: Bizony igazadvan ezek a nertársak takonygerincűek, és még a kamenyizusban is így működtek.
@sokanvagyunk: Jó müsor lehet amikor mutatják, a felvezetőben egymást is pórázon mutathatnák.
ómió
@Sámannus: Te mindenkit összetévesztesz azzal az aljadék tetübolsi fajtáddal, vagy direkt hazudnád magatokat másokra!?
Sámannus
@ómió: Szarházykám a te bandád bukott le, és még csak nem is jártunk abban a bűnbarlangban, mert azt az oroszok két háromszoros biztosítással végzik, mégis kicsapott a szar a tetején. Ne röhögtessé má mert megfájdul az oldalam.
ómió
@Sámannus: Miféle "bandáról" delirálsz, bolsiék elmebetege!? A "népnevelő" tolvaj tetvesbolsi csürhédet hazudnád másokra?
Sámannus
@ómió: A közmédiára telepedett bűnszervezeteket nem lehet másképpen nevezni. Tizenkét év hazudozás adja ennek alapját hogy kimomondjuk. tekintsük meg a választás előtti és utáni kommunikációt "elválik a szar a húgytól" mondta ezt egy kitunő nertársatok aki nem régen hunyt el.
Nanya
@Shikari: buta ,buzi fiú ! ne gyere közelebb mert leköplek ! a cipőmet vágom a pofádhoz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.