Orbán Viktor miniszterelnök pénteken megbeszélést folytatott Zoran Milanovic horvát köztársasági elnökkel Budapesten – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor megmutatta a horvát elnöknek, hogy mire büszke most igazán – körbevezette a Magyar Zene Házában

A miniszterelnök a városligeti Magyar Zene Házánál fogadta vendégét, és Batta András igazgatóval közösen körbevezette a nemzetközi hírű kulturális létesítményben.

Ezt követően Orbán Viktor és Zoran Milanovic munkavacsorán tárgyalt a magyar-horvát kétoldalú kapcsolatokról és az aktuális nemzetközi ügyekről – mondta a miniszterelnök sajtófőnöke.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Elsőre azt hittem a hatvanpusztai juh hodályokat mutatta meg neki, és lifteztek is a birkáknak szánt lifttel, nehogy elfáradjon a hosszú sétán a vendég.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
@Qqberci: Bolondgombából nem lehet pőrkűtett csinálni. Azt még rezsim szilárd se tud.
Bár ha az 50 százalékos infláció az jó akkor lehet mégis lehet csutisztánban.:)
ómió
@Eladott Ország: Ugyan már! Ne "szerénykedj"! A sötétség, ti magatok vagytok: a bolsi tetübandád! Az a feltétlen seggnyaló közeg, amelyik hol Moszkváét nyalja (ahogy 45 évig), hol meg - ahogy most is - a korrupcióbajnok Brüsszelét!
namihami
A végén körbevezette a 20. század magyar rockzenéje kiállításán is. Külön felhívva a figyelmet arra a szimpla tényre, hogy csupán azok zöme nem lett a megnyitásra meghívva, akikről tulajdonképpen ez az egész szól! És most még az általa méltónak vélt(!!) Kossuth díjas se volt szempont a meghíváshoz.
namihami
@ómió: 11.08:. Ezt a moszkvai se..nyalást éppen ti ne emlegessétek. Az aktus ismét folyik. És a garnitúra is ugyanaz, csupán zászlót cseréltetek. Akkor vörös volt, ma narancssárga. De a nevek, személyek egyazon társulat. Elég a neveket végignézni.
NKF
Balos ,bunkói!Mi a probléma azzal ,hogy Orbán normális külpolitikát folytat?
Háborúellenes,amivel teljes mértékben egyetértek! A Zelenszkij meg egy rohadék gennyláda
aki a saját népét őleti halomra! A tetű! Egy rohadt ganéj!
ómió
@namihami: Csak "módjával, mert még a végén beleizzadsz, hogy a tetves bolsiságotokat a Fideszre hazudd! Az "aktus" meg a nyalás, de még a változatlan vörös zászló is ott volt a szemkilövetőhegyen, amikor Böszme efftárs gazdátok családostul, Totó kutyival együtt, körbenyalta a mostani "kedvenceteket"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.