Az év eleji 15 százalékot egy nyári és egy őszi emelés is követheti még, hogy legalább úgy tűnjön, hogy utoléri az inflációt. Ez tavaly nem sikerült. Hibának tartja, hogy a nyugdíjas fogyasztói kosarat még mindig a két évvel ezelőtti állapot alapján számítják ki,

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Mirabilis: És nem 1.5 vagy 2.3%-okat. Csak ahhoz a KSH-nak nem az Orbántól kellene megkapnia az inflációs adatokat. A vicc az, hogy a Vezér ritkán jár vásárolni és az árcédulák végképp kiesnek a látóköréből. Anikó asszony pedig szégyelli a kékfoltjait reklámozni.
szegény hazám
Nekem ez nagyon rossz hír. Jobb volna, ha nem kéne további emelést adni. Abból, és a vásárlásokból tudnám egész pontosan, hogy végre javul a helyzet. Minél nagyobb az emelés, annál nagyobb a baj. Igaz emlékszem olyan bölcs Kijelentésre is: "Minél rosszabb, annál jobb!" Vagy maradjunk ennyiben...
simmering73
Édes kevés, hogy a szakértő mit vár. Ott fenn nem szakértők döntenek erről.
Sámannus
Ez lopásról szól, hogy netegyünk semmit ellenük. Amit "emelnek" már tavaly ellopták. A nyugdíjjasok folyamatos kisemmizésével szórakoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.