A Newsroom podcast adásában Ács Dániellel beszélünk arról, hogyan férkőzött egy „korrupciós szolgáltató” bűnszervezet a BKV cégeibe, amelynek irányítója többek közt a 4iG vezetésével is tartotta a kapcsolatot. Az ügy kokainista bűnözőktől volt főpolgármesteri tanácsadókig és Pintér Sándor köreiig húzódik, meg még ki tudja meddig. A 4iG viszont nemcsak a Vodafone-felvásárlás kapcsán került a sajtóba az elmúlt hónapokban, hanem azért is, mert a cég érintett az elmúlt évek egyik legfurcsább, potenciálisan legnagyobb és biztosan a leginkább alulkezelt korrupciós botrányában. Az ügy egy áfacsalásra, uniós források leszívására és korrupcióra épülő cégháló üzemeltetőiről szól, akik között van kokainista testépítő Csepelről, jobb ítéletekért pénzt és szexet követelő volt ügyész, gój motoros biztonsági főnök és rendőrtiszti iskolát végzett informatikai igazgató is. A hálózat a BKV takarító- és informatikai cégeitől a 4iG-n és az Antenna Hungárián át az önkormányzati parkolási bizniszig...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A magyar maffia hálózat fogja az Orbán kormányt megbuktatni??!!! Már-már minden ügy valahogyan kormány tagot nyalogat!!!?? Persze amig van Polt nem kell félniük!!! De csak addig!!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.