Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter interjút adott a Mandinernek, ezt szemlézte most a Hírklikk.

Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás

A miniszter elmondta, hogy a Vodafone megvásárlás az előre tervezettnél tíz százalékkal kevesebbe került, ezért jobban megérte ebbe fektetni, mint a pedagógusok béremelésébe. 

A 2020-as pénzügyi évet a magyar Vodafone 1,3 milliárd forint veszteséggel zárta, a legfrissebb kimutatásokból pedig kiderült, hogy magyar állam és a 4iG által felvásárolt cég 2021-ben is veszteséges volt, akkor 7,4 milliárd volt a mínusz.

A lap szerint a miniszternek egyébként nem ez az egyetlen olyan nyilatkozata, amely sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanis az inflációról képes volt azt állítani, hogy

nálunk azért drága minden, mert korábban olcsó volt.

A tervek szerint április 30-ig marad az árstopok rendszere, ám hogy utána mi lesz, azt nem tudni, de utalt arra, hogy amennyiben az infláció a kormány várakozásainak megfelelően alakul, akkor fölöslegessé válik az árstop.

Forrás: Hírklikk

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Németh István: Ócska gazember tudsz mást is a gyalázkodáson kívül amikor kinyitod azt a buta pofádat fröcsög a szar belőlle,valószínű azért gyalázod a Pedagógusokat mert nem tudtak illemre tisztességre megtanitani idiótának születtél az is maradsz életed végéi, egyébként gratulálok hogy a jó hosszú barna nyelveddel ismét benyaltál csontig!
balos
@telegdilaci: miniszter Á L N O K!!!
balos
@telegdilaci: Ne bántsd!Veri őt a sors jó "munkahellyel"!A szart takarítja a "szerelme" seggibül!
Németh István
@m73: te hülye téged folymatosan nevelni kell!@evacica: van a szomszédomnak egy kanmacskája nem akarsz bepucsítani neki, amolyan egy tőről valók vagytok -igaz nnakis van izlése,@telegdilaci: tájloztatlak fax-szopó clubb vezető, hogy a pedagógusok a korrupciós pénzekből degeszre keresték magukat! és látod pont ezek rinyálnak a béremelésért, @balos: a te nyelved meg beszorúlt a dobrev ribanc szaros vaginájába > most jelezett az iner - mentő szolgálat , hogy már úton vannak tarts ki - elindúltak a brüsszeli sittkóba, a műtétre!!!
OHHH!! micsoda nemzeti büszkeségeink vannak - mármint a mentők, hogy mindere hadra fog-hatók! Látjátok itt türemkedik ki, hogy nálunk demokrácia uralja a tetteinket, még az ellenségnek is segítünk ha szaba van, aztán azt nagyon szeretjük, hogyhátba szúrnak! Ez kiváló kommunista rutingyakorlat - ezt teszitek 78 éve aljas brigantik!
De a lényeg hogy az usa-nató aljas szemét armada takarodjon Európából, az Eu vezetése meg a börtönbe mint az Eu. nemzetek gyilkosa! Ámen!
Németh István
@m73: te baromfasz !! azon csodálokzom, hogy mint génkezelt spermahulladék még meg tudsz szólani!
És alényeget is csak tanúlgasd >> az usa-nató takarodjon Európából az Eu.vezetése takarodjon BÖRTÖNBE!!
Lepényleső
Vélhetően a Vodafone csak egy eszköz,- ami eddig is volt az a fő sodrás,a párját ritkító közvagyon magánosítás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.