Miután alaposan, egy egész napos gyárlátogatás után Papp László, Debrecen polgármester megállapította, hogy "egy porszemet sem látni" a CATL németországi telephelyén, bevetett egy csodafegyvert is az akkumulátorgyárat ellenzőkkel szemben.

Debrecen polgármestere számít a megafonos Bohár Dániel szakértelmére az akkugyár-ellenesekkel szembenFotó: Facebook/Papp László

A mértéktartóbb fideszesek közé sorolható Papp ezúttal nem lacafacázott, a közpénzből működő Megafon projekt egyik legismertebb propagandistáját, Bohár Dánielt is bevetette a tiltakozók leszerelésére.

A polgármester Facebook-oldalán osztotta meg, hogy az akkumulátorgyár mellett teljes mellszélességgel kiálló Bohárt szívélyes fogadtatásban részesítette irodájában.

Van még kérdés, debreceniek?

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Nem kicsi a baj, ha egy feketeöves szarkeverő " szakértelme kell " az elpártolt agymosottak újra altatásához, a kételkedők besározásához...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@NKF: A különbség az amit fent már megírtam de vagy nem olvastad vagy nem értetted meg, hogy a németek keményen betartatják azt amit nálunk keményen elnéznek!
Németországban pl. az Illatos úti méregtelepet már régen felszámolták volna, itthon észre sem veszik...
Eladott Ország
A fideszes alapműködése, hogy eljátsza a hülyét, aztán úgy marad. Bohár Danika a gravitációról sem hallott, ha feldobja a szart és nem áll arrébb, a fejére fog esni. Ő az Orbán seggéből kandikáló senki. A gravitáció csak libcsy' ármány, ők már rég legyőzték! Dajcstompika biztos! Egyre durvábban ütközik ki a fideszes kontraszelekció. Bohár NERtárs nem csak ostoba seggnyaló, de szorgalmas is. Amikor a hülye kis ficsur elkezd arcoskodni, majd a mondat felénél rádöbben, hogy ő a „hüJe”. Danika, ezért kellenek a tanárok, hogy ne ilyen büdös bunkók legyenek a gyerekeinkből! Bohár köcsög, naponta igazolja, hogy bizony súlyos tanárhiány van. És ez az ürülék az adófizetőkből él. És milyen jól.
Eladott Ország
@NKF: ma, 09:29 ♣ "Hétszer többet termelne, háromszor nagyobb lenne, és három és félszer annyian dolgoznának a CATL kínai cég Debrecenbe tervezett gyárában, mint a németországiban – mondta Faluvégi Balázs, a társadalom és környezettudatos befektetések szakértője. Hozzátette, hogy a magyarországi gyár több szempontból is a világ, Európában pedig egyértelműen a legnagyobb lenne. Bár a magyar kormány rendre arra hivatkozik, hogy a németországi Türingia tartományban a helyiek lelkesen fogadták a gyárat, miközben a Debrecen közelében élők hevesen tiltakoznak, Faluvégi szerint a nagyobb gyár nagyobb kockázatot is jelent. Ugyanis annak ellenére, hogy a német és a magyar határértékek hasonlóak, abban már különbség lehet, hogy ezeket hogyan tartatják be. A gödi Samsung-gyárnál például kiderült, hogy évekig nem mérték rendesen ezeket – tette hozzá."
Térképre tettük Orbán Viktor épülő akkumulátorgyártó nagyhatalmát...
magyarnarancs.hu/gazdasag/terkepre-tettuk-orban-viktor-epulo-akkumulatorgyarto-nagyhatalmat-254332
"A bődületes állami támogatás egyik indokaként felhozott munkahelyek jó részét török, fülöp-szigeteki, vietnámi, indiai munkásokkal töltik fel, nem utolsó sorban azért, hogy az alacsony bérszínvonalat - bruttó 1200-1700 forintos órabér - tartani tudják."
ómió
Pedig az efftársi szabotázsgárda - ha jól megfizették - biztos "résen van"!
namihami
Telik rá a Debrecennek osztogatott alamizsnából! Saját emberüknek osztogatták, egy közbeeső lépcsővel.
Lepényleső
...hogy az adott gyárból ő mennyit látott,lelke rajta,abból,hogy mennyit értett meg...kérdéseket felvet?
Ám a nézőnek csak annyit mutattak mint bárkinek aki odamegy,kívűlről egy fehér falra írt kék szöveget,
semmi egyebet,- s ismerve ezeket,közelebb ő sem mehetett,csak úgy tett mint aki onnan ad képeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.