Felmérhette a Fidesz, hogy a magyar lakosság többsége viszolyog a rovarfehérjéből készült élelmiszerektől.Brüsszel ellen hergel Nagy István agrárminiszter – most a rovarfehérjétől kell rettegnünk

Nagy István agrárminiszter fel is ült a brüsszelezős vonatra, és jól beleszőtte a belga fővárost mondókájába:

„Brüsszel egyre több rovarfaj esetében ad engedélyt az étkezési célú forgalmazásra, ami azt jelenti, hogy veszélybe kerülhetnek a hagyományos táplálkozási szokásaink”

- riogat a miniszter Facebook-videójában.

Majd megnyugtat mindenkit, hogy "nem szorulunk rá a kukacevésre", és mantrája szerint "fontos, hogy gasztronómiai hagyományainkat megőrizzük, és ne hagyjuk, hogy megváltoztassák étkezési szokásainkat".

Forrás: Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: ...sírva kérlek, legalább az egymondatos semmitmondásaidat próbáld egy kommenteben leírni, ne szard tele az oldalt. Van olyan hír, ami alatt van 50 komment, amiből te 30-at írtál. Eszméletlen súlyos állapotról árulkodik, amit te itt előadsz. Te tényleg egy beteg ember vagy, csodálkozom, hogy senki nincs a környezetedben aki segítene.
Vagy már feladták?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
akinek hányingere van a kukacoktól, meg a legyektől, azt nem kell különösebben hergelni.
Nessy
Könyörgöm, senki nem mondta, hogy kukacot kell ebédelni! Van ahol ez természetes étel,, mint nálunk a pacal pörkölt! Én pl. abba betegednék bele, ha polipot, osztrigát, vagy egyéb tengeri állatot kellene ennem. Másnak ez drága csemege.
Jozefina
Nagy Istvánnak nem kell kukacot ennie, elég ha szopogatja!!!???
ómió
@Aki Én: Rászoktál már a rovarfehérjére, bolsiék fajkreténje!? Vagy kannibál még nem vagy, hogy a magatok húsát csócsálgasd!?
Aki Én
@ómió: ...megriadtál, te agyhalott balfasz?
ómió
@Aki Én: Mi van, bolsiék elmebetege!? Csak nem meglepett téged, hogy rákérdeztek nálad a valóságra? Ilyenkor csak "agyhalott balfaszozásra" jutsz el? Elsorvadt agyaddal tárgyi válaszra nem "fussa"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.