Dobrev Klára mint frissen megválasztott Európai Parlamenti alelnök nem hagyja annyiban, hogy  a 2,8 millió embertől ellopott magánnyugdíj vagyonnal nem számol el a Fidesz. A korabeli fideszes ígéretek szerint ugyanis a visszavitt vagyont az állami nyugdíjrendszerben üzemeltetett egyéni számlákon írták volna jóvá, figyelembe véve az összeget a nyugdíj megállapításakor. Végül azonban a teljes összeget lenyelte a kormány. Dobrev Klára a Menedzsment Fórumkérdésére elmondta, hogy immár európai parlamenti politikusként, pláne az EP alelnökeként tovább fogja vinni az ügyet, adott esetben uniós szintre emelve azt. Kifejtette: áprilisi feljelentése büntetőügyi kategória, de kész megvizsgálni a polgári peres lehetőséget is, hiszen 2,8 millió ember pénzéről van szó. Ebben az esetben akár az Európai Bírósághoz is eljuthat az ügy, ha itthon nem sikerül jogorvoslatot szerezni.

Forrás: olkt.net
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Akkor ez a Dobrev Klára mégsem akar olyan rosszat a magyaroknak, csak vissza szerezni azt, amit Orbán, a kiflitolvajjal közösen ellopott!!!??
Yoda69
Öntől is ellopták a magánnyugdíj megtakarítását? – SZAVAZZ

NEM
Én benn maradtam a MANYUP-ban es az Önkéntesben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.